ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

“Ήρθαν και νέα στοιχεία από τις ΗΠΑ”! Παπαδάκου για Novartis: Όταν ασκηθούν διώξεις κανείς δεν θα αμφιβάλει ότι οι άνθρωποι αυτοί έπρεπε να διωχθούν – “Έδιναν μόνοι τους τα ΑΦΜ για να μη γίνει κανα λάθος και δεν τα πάρουν…”(vid)

Έχει ωριμάσει για ορισμένους και η άσκηση ποινικών διώξεων και όταν θα γίνουν δεν θα υπάρχει αμφιβολία για το ότι αυτοί οι άνθρωποι έπρεπε να διωχθούν” είπε μιλώντας στην εκπομπή “Άλλη Διάσταση” της ΕΡΤ η Γιάννα Παπαδάκου Πρόσθεσε ότι οι Εισαγγελείς είναι πολύ προσεκτικές στη δουλειά τους γιατί κοιτούν...
εκατοντάδες λογαριασμούς των εμπλεκόμενων, και των συζύγων και των παιδιών τους, και των συγγενών εξ αίματος γενικά, προσπαθώντας να εξακριβώσουν αν στοιχειοθετούνται τα αδικήματα της παθητικής δωροδοκίας και του ξεπλύματος χρήματος, και επεσήμανε οτι δεν είναι εύκολα τα πράγματα αφού εκτός από τη γνωστή 10άδα των πολιτικών που το όνομά τους περιλαμβάνεται στη δικογραφία υπάρχουν και 4.200 ονόματα γιατρών, σύμφωνα με τους καταλόγους που έχουν πάρει οι ρχές από τη Novartis, μετά τις εφόδους.

Τόνισε ότι “γίνεται δουλειά καθημερινά” για την υπόθεση “αλλά εμείς δεν την μαθαίνουμε και σωστά“, ενώ επιβεβαίωσε ότι έχουν έρθει νέα στοιχεία από τις ΗΠΑ και εμφανίστηκε σίγουρη ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουν ασκηθεί οι πρώτες διώξεις.
Υπάρχουν, όπως είπε, 3-4 που δεν έχουν βρεθεί στοιχεία και οι υποθέσεις τους θα μπουν στο αρχείο, αναφερόμενη στην 10άδα, “για τους άλλους όμως θα προχωρήσει”, ενώ για τους γιατρούς είπε ότι δύσκολα θα υπάρξουν αμφιβολίες αφού “οι άνθρωποι έδιναν το ΑΦΜ τους για να μη γίνει κανένα λάθος και δεν τα πάρουν”!

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video