ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εργασίες ύψους 1,3 εκατ. ευρώ σε είκοσι σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου της Αιτωλοακαρνανίας

Εργασίες ύψους 1,3 εκατ. ευρώ σε είκοσι σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου της Αιτωλοακαρνανίας

Στην υπογραφή σύμβασης για την υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση Οδών - Μικρά Τεχνικά Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας» προχώρησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019.

Πρόκειται για έργο συνολικού προϋπολογισμού 1,3 εκατ. ευρώ,που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και αποτελεί τμήμα της εργολαβίας «Συντήρηση Αποκατάσταση και Άρση της Επικινδυνότητας του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Αρμοδιότητας Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας».

Οι παρεμβάσεις που θα γίνουν σε τουλάχιστον 20 σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, αποσκοπούν στην επαναφορά της οδού στην αρχική της κατάσταση και στη βελτίωση της. Στην εργολαβία περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων χωματουργικές εργασίες, τεχνικά έργα, οδοστρωσίας, ασφαλτικών, σήμανσης και ασφάλειας, παρεμβάσεις μικρής έκτασης που θα εκτελούνται τοπικά και θα γίνονται τμηματικά.

Στο πλαίσιο της εργολαβίας προβλέπεται επίσης οποιοδήποτε άλλη εργασία προκύψει από έντονα καιρικά φαινόμενα ή άλλα αίτια που πιθανόν παρουσιαστούν κατά το χρονικό διάστημα εκτέλεσης της σύμβασης.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης ανοίγει ο δρόμος για την εγκατάσταση του εργολάβου προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες άρσης επικινδυνότητας, επισκευής και συντήρησης για την αποκατάσταση των υπαρχουσών φθορών των οδικών τμημάτων, με στόχο τη βελτίωση οδικής ασφάλειας.



Περιφερεια Δυτικής Ελλάδας">
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video