ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ηλεία: Νέα τραγωδία σε τροχαίο στη Ζαχάρω με θύμα τον 73χρονο Σπύρο Γιαννακόπουλο -

 

 
Την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι της Τρίτης ο 73χρονος Σπύρος Γιαννακόπουλοςαπό τη Ζαχάρω σε τροχαίο που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 2 στην Ε.Ο. Πύργου-Κυπαρισσίας, στη διασταύρωση του Δημοτικού Σταδίου Ζαχάρως.
Το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο 73χρονος, οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την διασταύρωση με σκοπό να περάσει απέναντι, την ίδια στιγμή που επί της Εθνικής Οδού Πύργου-Κυπαρισσίας κινείτο μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού με αποτέλεσμα η μηχανή να προσκρούσει με σφοδρότητα στο ΙΧ και συγκεκριμένα στην πλευρά του οδηγού.
Η μία πλευρά του αυτοκινήτου μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο Σπύρος Γιαννακόπουλος, ο οποίος δεν ήταν μόνος του στο όχημα, καθώς στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν η γυναίκα του που ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Η σύγκρουση προκάλεσε πολλαπλά σοβαρά τραύματα στον 33χρονο αναβάτη της μηχανής, ο οποίος κατευθυνόταν προς Ζαχάρω.
Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα που μετέφεραν τους τραυματίες στο Κέντρο Υγείας της Ζαχάρως για να τους προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. Άμεσα πραγματοποιήθηκε η μεταφορά του 33χρονου στο Νοσοκομείο του Πύργου, ενώ λίγα λεπτά μετά την αποχώρηση του ασθενοφόρου με τον νεαρό, ο 73χρονος Σπύρος Γιαννακόπουλος εξέπνευσε στο Κέντρο Υγείας Ζαχάρως.
Συγγενείς και φίλοι των τραυματιών έσπευσαν στο Κέντρο Υγείας για να ενημερωθούν για την κατάσταση των αγαπημένων τους προσώπων. Δυστυχώς όμως πληροφορήθηκαν τον θάνατο του Σπύρου Γιαννακόπουλου. Τα τραύματα του 73χρονου ήταν τόσο σοβαρά που το μοιραίο δεν άργησε να έρθει. Τραγική φιγούρα η γυναίκα του που αρκετές ώρες μετά το συμβάν που στοίχισε τη ζωή του συζύγου της και ενώ δεν γνώριζε για το θάνατό του, φώναζε με όση δύναμη της είχε απομείνει «βγάλτε τον από το αυτοκίνητο»! Ευτυχώς η ίδια έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Παλεύει για τη ζωή του...
Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση βρίσκεται ο 33χρονος, με σοβαρά κατάγματα στη λεκάνη, χωρίς σημαντικές κακώσεις στο κεφάλι, τον θώρακα και την κοιλιακή χώρα. Νοσηλεύεται σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα χειρουργηθεί όπως αρχικά είχαν πει οι γιατροί. Η μεταφορά του από το Νοσοκομείο του Πύργου πραγματοποιήθηκε γύρω στις 19:30.
Όλοι τώρα ανησυχούν για το 33χρονο παλικάρι που παλεύει για τη ζωή του. Η οικογένεια και οι στενοί του φίλοι βρίσκονται έξω από την πόρτα της ΜΕΘ και περιμένουν με αγωνία την εξέλιξη της κατάστασής του, καθότι τα δύο αυτά εικοσιτετράωρα είναι πολύ κρίσιμα. Ας ελπίσουμε ότι θα βγει νικητής απ' αυτή την μάχη!

Πηγή: pyrgospress.blogspot.gr/

Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video