ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πανηλειακός: Πονάει αλλά είναι διαθέσιμος ο Βοσκόπουλος




 
Στο γήπεδο Αμπελώνα προπονήθηκαν την Τετάρτη οι παίκτες του Πανηλειακού ενόψει του σαββατιάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Φωκικό στις 3 μ.μ. Η κακοκαιρία δημιούργησε προβλήματα σε πολλά γήπεδα του νομού και ανάμεσα σε αυτά, αρκετά  χρησιμοποιούσαν οι «ερυθρόλευκοι» μέχρι τώρα για τις προπονήσεις τους.
Έτσι η ομάδα του Πύργου αναγκαστικά, προπονήθηκε στο Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Πύργου, με το κλίμα να είναι εξαιρετικό στις τάξεις των παικτών.

Πρόβλημα στο χέρι ο Βοσκόπουλος

Ο Νίκος Παντελής, μαζί με τον συνεργάτη του Αντώνη Δρακόπουλο και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ γύμνασαν τους παίκτες σε κανονικούς ρυθμούς, με τον Γιάννη Βοσκόπουλο να είναι στην παρούσα φάση το μοναδικό πρόβλημα, πέρα από τον Αντώνη Λιόση, που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του.
Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είχε ένα χτύπημα στο χέρι από το ματς με τα Χανιά, πονούσε… και τελικά ύστερα από εξέταση που έγινε, αποδείχθηκε ότι έχει ράισμα…
Ωστόσο, ο γιατρός του συνέστησε ότι μπορεί να του τοποθετηθεί ειδικός νάρθηκας και με αυτόν μπορεί να προπονείται, αλλά και να παίξει στο ματς με τον Φωκικό. Έτσι θέμα συμμετοχής του 26χρόνου παίκτη δεν τίθεται για τη σημαντική αναμέτρηση με την ομάδα της Άμφισας. Στον αγώνα αυτό, άπαντες στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» θέλουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να φθάσουν σε μία ακόμη νίκη.
Βέβαια ο αγώνας δεν είναι εύκολος, όμως ο καλός Πανηλειακός των τελευταίων αγωνιστικών, μπορεί να περάσει το εμπόδιο της οποιασδήποτε ομάδας. Στο ματς με τον Φωκικό υπολογίζεται και πάλι ο Παύλος Βαγγελής (εξέτισε μία αγωνιστική με Χανιά, που την είχε δηλωμένη από την προηγούμενη ομάδα του, τον Τύρναβο), ενώ στα Χανιά συμπλήρωσε με την κίτρινη που είδε, 4 κάρτες ο Εγκούτου Ολίσε (που έκανε ντεμπούτο και ήταν αρκετά θετικός), ο οποίος είχε και τρεις από την προηγούμενη ομάδα του, τον Ολυμπιακό Βόλου 

Πηγή: pyrgospress.blogspot.gr/

Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video