ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ηλεία: Ξανά στο προσκήνιο η εγκατάσταση δεματοποιητή στις Λίμνες


 
Χωρίς να απαντά ξεκάθαρα στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων και πώς θα το χειρισθεί ο δήμος του Πύργου, μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο δήμαρχος, Μάκης Παρασκευόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στις αποφάσεις των δικαστηρίων που δικαιώνουν τον δήμο για την εγκατάσταση του δεματοποιητή στη θέση «Λίμνες».

Παρά το γεγονός πως η δημοτική αρχή Πύργου έχει λάβει απόφαση στο δημοτικό της συμβούλιο για τη μεταφορά των απορριμμάτων στη Φυλή, ο δήμαρχος Πύργου δεν φάνηκε ξεκάθαρος για το αν τελικά θα επιλέξει την παραπάνω μέθοδο ή αν θα προχωρήσει σε άλλες λύσεις για τη διαχείριση των απορριμμάτων, με δεδομένη την τεράστια οικονομική δαπάνη που χρειάζεται η μεταφορά στη Φυλή καθώς και την παύση λειτουργίας της προσωρινής έκτασης που είχε παραχωρήσει η Μητρόπολη Ηλείας και Ωλένης στη θέση «Χάλκοβα», ύστερα από τη χθεσινή παρέμβαση του δασαρχείου Πύργου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μεταφορά των απορριμμάτων στον ΧΑΔΑ Φυλής Αττικής στοιχίζει στο δήμο του Πύργου τουλάχιστον 250.000 ευρώ, ενώ εκεί έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει μόλις 2,5 χιλιάδες τόνους απορριμμάτων, που του δίνει το δικαίωμα να αδειάζει τους κάδους για μικρό χρονικό διάστημα.

«Είναι σαφές ότι έχουμε τη δυνατότητα μεταφοράς των σκουπιδιών για ένα μικρό διάστημα στη Φυλή και για όσους χαιρέκακα μας έλεγαν γιατί καθυστερούμε, τους παραπέμπω σε προχθεσινή δήλωση του Σγουρού που έλεγε ότι η Φυλή έχει πολύ μικρό χρόνο ζωής. Για ένα μικρό χρονικό διάστημα έχουμε τη δυνατότητα μεταφοράς και ταυτόχρονα την εγκατάσταση του δεματοποιητή μας. Παράλληλα δουλεύουμε για αδειοδότηση και σε δύο άλλους χώρους. Κάνουμε ό,τι μπορούμε και σε λίγες μέρες θα σας καλέσουμε στην έναρξη εργασιών του ΧΥΤΥ στην Τριανταφυλλιά. Εκεί, θα δούμε ποια δημοτική αρχή αδράνησε και ποια προχώρησε όσο οποιαδήποτε άλλη σε όλη την Ελλάδα», τόνισε ο κ. Παρασκευόπουλος και σημείωσε «Αυτή τη στιγμή έχουμε αρκετές επιλογές έτσι ώστε τα σκουπίδια να μη μείνουν στους δρόμους».

Πηγή: pyrgospress.blogspot.gr/

Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video