ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, Παναγιώτης Λαλιώτης με τους υπ. περιφερειακούς συμβούλους Αχαΐας

«Δίνουμε τη μάχη στο δρόμο, δίπλα στους πολίτες, δίπλα στους ανθρώπους με τους οποίους μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες, τα ίδια προβλήματα. Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις εκλογές ζητάμε από τους πολίτες να έλθουν κοντά μας για τη Δυτική Ελλάδα που μας αξίζει», ανέφερε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, Παναγιώτης Λαλιώτης μιλώντας στους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Αχαΐας του συνδυασμού «Γέφυρα Ανατροπής και Δημιουργίας».
Ο κ. Λαλιώτης, μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Γρηγόρη....
Δανελάτο, σε συνάντηση που έγινε το βράδυ της Κυριακής, συζήτησαν με τους υποψήφιους για τα βασικά σημεία του προγράμματος του συνδυασμού, αλλά και για τους άξονες του προεκλογικού αγώνα, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι ο συνδυασμός «Γέφυρα Δημιουργίας και Ανατροπής» θα καταγράψει μια μεγάλη δυναμική, η οποία «πηγάζει» από την ανάγκη των πολιτών να επιλέξουν ανθρώπους νέους που δεν έχουν σχέση με το κομματικό κατεστημένο, το οποίο οδήγησε τη χώρα στο σημερινό αδιέξοδο. «Βαρεθήκαμε να μας σώζουν οι ίδιοι και οι ίδιοι άνθρωποι, αυτοί που χρόνια τώρα, διορίζονταν από τις εκάστοτε κομματικές ηγεσίες, αγνοώντας τα ουσιαστικά προβλήματα της κοινωνίας. Εμείς έχουμε την ίδια αφετηρία με τον κόσμο, η οποία δεν είναι άλλη, από τα κοινά προβλήματα, την ανασφάλεια για το αύριο, τον αγώνα της καθημερινής επιβίωσης», τόνισε ο κ. Λαλιώτης, παρουσιάζοντας στη συνέχεια έναν προς έναν όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν το Νομό Αχαΐας, τα προβλήματα σε όλους τους τομείς, αλλά και το θετικό κλίμα που εισπράττουν οι υποψήφιοι στις καθημερινές επαφές που έχουν με τους πολίτες σε κάθε γωνιά του Νομού.
Στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Αχαΐας συμμετέχουν άνθρωποι από όλες τις επαγγελματικές τάξεις, έξω από την κομματική αποστείρωση, αλλά με πολιτική υπόσταση. Και φυσικά με ιδέες που ευθυγραμμίζονται σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που δείχνει τη διέξοδο.
ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ

Το ψηφοδέλτιο της Αχαΐας με επικεφαλής τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη, γνωστό δικηγόρο, Γρηγόρη Δανελάτο, ο οποίος εκτός των άλλων έχει δώσει «μάχη» μέσα στις δικαστικές αίθουσες κατά των τραπεζών, απαρτίζουν οι, Αγγελόπουλος Δημήτριος – Επιχειρηματίας, Αμαξάς Νικόλαος – Ωρολογοποιός, Αργυροπούλου Βασιλική - Ιδιωτική Υπάλληλος, Αντωνοπούλου Ιωάννα - Δημοτική Υπάλληλος, Βελέντζας Όθων – Επιχειρηματίας, Βλάχος Δημήτριος – Κρεοπώλης, Γεωργόπουλος Γεώργιος - τ. Πρόεδρος Κοινότητας Σπάτα, μέλος Δ.Σ. της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων, Γκολφινόπουλος Αλέξιος - Συνοδός ασφαλείας, Δασκουρέλος Ιωάννης – Ηλεκτρολόγος, Κότσαλη Ανθή – Εκπαιδευτικός, Κυριακόπουλος Ελευθέριος - Γεωπόνος, Αγρότης, Κωνσταντέλλου Παναγιώτα – Βρεφοκόμος, Μαγκοπούλου Μιχαλίτσα – Φοιτήτρια, Μακρής Νικόλαος – Αγρότης, Μάρκου Ελένη – Άνεργη, Μπάρκουλα Ευτυχία – Δικηγόρος, Μπινιέρης Φώτιος - Συνταξιούχος Αστυνομικός, Πατρώνη Ελένη - Διοικητική Υπάλληλος Πανεπιστημίου Πατρών, Πλέσσας Σπυρίδων - Απ. Λιμενικού Σώματος, Ρούβαλης Διονύσιος - Εμπορικός Αντιπρόσωπος, Ρουμελιώτη Αναστασία -  Παραγωγός βιολογικών προϊόντων, Σχοινά Αναστασία – Μαθηματικός, Τζελέπη Λεμονιά – Νοσηλεύτρια, Τσούλος Νικόλαος – Κατασκευαστής και Χατζηβασιλείου Αθανασία - Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.

Πηγή: newspressagrinio.blogspot.gr/

Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video