ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Μάχη» Λιατσή - Αντωνακόπουλου για τον Δήμο Πύργου

Λιατσής - Αντωνακόπουλος στο β' γύρο! Αγωνία στα επιτελεία των υποψηφίων έως τις πρώτες πρωινές ώρες...
Μαραθώνιος, αποδείχθηκε η χθεσινή εκλογική διαδικασία για τις δημοτικές εκλογές και την εκλογή υποψηφίου στον δήμο του Πύργου, καθώς η καταμέτρηση των ψήφων των συνδυασμών και τα αποτελέσματα που έφθαναν από τα κατά τόπους εκλογικά τμήματα του δήμου, εναλλάσσονταν διαρκώς, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η αγωνία για όλους να εντείνεται.
Από την στιγμή που οι κάλπες έκλεισαν, στις 7 χθες το απόγευμα, τα αποτελέσματα που κατέφθαναν στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, ειδικά για τον δήμο του Πύργου, δεν μπορούσαν να δώσουν ξεκάθαρο αποτέλεσμα και έτσι, οι επικεφαλής και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι των συνδυασμών κάθονταν σε… αναμμένα κάρβουνα.
Αρκετή ώρα αργότερα, προς τα ξημερώματα, μια πρώτη εικόνα φάνηκε για τον δήμο του Πύργου, φέρνοντας στην πρώτη θέση τον υποψήφιο δήμαρχο Πύργου, Γαβρίλη Λιατσή με τον συνδυασμό «Σύγχρονος Πύργος» και ποσοστό 21,30% και στη δεύτερη τον Τάκη Αντωνακόπουλο με τον συνδυασμό «Ανα.Σ.Α.» και ποσοστό 21,05%.
Συγκεντρωτικά αποτελέσματα στον Δήμο Πύργου - 118 από 118 εκλογικά τμήματα

Δημ. Συνδυασμός
Επικεφαλής
Ψήφοι
Ποσοστό
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ
ΛΙΑΤΣΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ
6.445
21,30%
ΑΝΑ.Σ.Α
ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
6.369
21,05%
ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
6.018
19,89%
ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
4.783
15,81%
ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΚΑΛΑΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
3.001
9,92%
ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ
ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
1.752
5,79%
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ
ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
1.368
4,52%
ΑΝΤΑΡΣΙΑ -ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΣΕΦΕΡΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
525
1,73%


30.261

Πηγή: pyrgospress.blogspot.gr/

Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video