ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σταμάτης:"Προμηνύεται ζοφερό το μέλλον για τον τόπο μας"

"Υπερβολικοί οι συντελεστές των δημοτικών τελών για κατοίκους και επιχειρήσεις του Καρπενησίου"
Γράφει ο Γιάννης Σταμάτης
Επικεφαλής  Α.Δ.Ε.Κ.Κ.
Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου  πραγματοποιήθηκε στις 27-10-2015.
Από τον συνδυασμό της Α.Δ.Ε.Κ.Κ. παρευρέθηκαν οι σύμβουλοι  Ι. Σταμάτης, Ι. Ίβρος, Ι. Μαντζιούτας, Π. Παπαδογούλας, Δ. Πεταρούδης, Ν. Τσώνης  και Τ. Σκλαπάνης.  Η 18η συνεδρίαση αφορούσε την έγκριση   απολογισμού του οικονομικού έτους 2014 και η 19η διάφορα τρέχοντα θέματα. Στην τοποθέτησή μου, πριν την έναρξη των συνεδριάσεων, σχολίασα  επίκαιρα προβλήματα  της περιοχής μας και τόνισα την άμεση  ανάγκη επίλυσης αυτών.
 Συμφώνησα με την άποψη του προέδρου  του συμβουλίου , για την παρουσία των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων ει δυνατόν σε όλες  τις συνεδριάσεις.
Εξέφρασα την αγανάκτηση  μου καθώς  και των συνεργατών μου, για την απαράδεκτη πράξη της μαζικής δηλητηρίασης των  αδέσποτων σκύλων στο Καρπενήσι. Με αφορμή την πρώτη έντονη βροχόπτωση της προηγούμενης εβδομάδας,  ζήτησα από την δημοτική αρχή να προβεί σε άμεσες ενέργειες καθαρισμού των τάφρων απορροής ομβρίων  και των οχετών, στο οδικό δίκτυο και αλλού, ούτως ώστε να αποφύγουμε απρόβλεπτες καταστάσεις και τεράστια κόστη αποκατάστασης των ζημιών στο μέλλον. Στη συνέχεια και εξ αιτίας κάποιων προβλημάτων που παρουσιάσθηκαν  στην Τ. Κ . Κορυσχάδων,  από  την  ύπαρξη  πολλών υπόγειων υδάτων, ζήτησα ο δήμος μας να προσκαλέσει  γεωλόγο  του Ι.Γ.Μ.Ε. για την πραγματοποίηση  αυτοψίας  και  την  υποβολή προτάσεων αντιμετώπισης του φαινομένου.
Επειδή κάποια Κ.Ε.Π.  στις Δημοτικές Ενότητες του δήμου μας δεν είναι στελεχωμένα ή υπολειτουργούν, ζήτησα από τη Γενική Γραμματέα του δήμου να ενημερώσει στο επόμενο
Διαβάστε περισσότερα »
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video