ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Στοχευμένοι έλεγχοι στο κέντρο της Πάτρας για την πάταξη του παρεμπορίου

Συνελήφθησαν οκτώ αλλοδαποί και κατασχέθηκαν χιλιάδες είδη παρεμπορίου

Στοχευμένοι έλεγχοι για την πάταξη του παρεμπορίου πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διήμερο (29 και 30-1-2016), στο κέντρο της Πάτρας, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, στο πλαίσιο των οποίων συνελήφθησαν οκτώ αλλοδαποί άνδρες και κατασχέθηκαν πάνω από (14.000)  ειδή παρεμπορίου.

Ειδικότερα...


συνελήφθησαν τρείς άνδρες, υπήκοοι  Σενεγάλης, ηλικίας 33,32 και 21 ετών και πέντε υπήκοοι Μπανγκλαντές, ηλικίας από 17 έως και 40 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη άσκηση εμπορικών δραστηριοτήτων εκτός καταστήματος.

Οι δράστες διέθεταν προς πώληση σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της Πάτρας, (14.350) προϊόντα (υποδήματα, τσάντες, εσώρουχα, είδη οικιακής χρήσης, μικροσυσκευές, κ.α), χωρίς να κατέχουν νόμιμα παραστατικά και άδεια της αρμόδιας αρχής για την εμπορική τους δραστηριότητα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ όλα τα είδη παρεμπορίου που κατασχέθηκαν θα καταστραφούν.

***
Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί που εκβίασαν καταστηματάρχη  στην Πάτρα

Πρόκειται για δυο ημεδαπούς ηλικίας 31 και 30 ετών ενώ κατασχέθηκε και το πιστόλι που χρησιμοποίησαν

Συνελήφθησαν, προχθές (29-1-2016) το απόγευμα, στα Σαγαίικα Αχαΐας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, δυο ημεδαποί, άνδρες, ηλικίας 31 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, οι δυο δράστες μετέβηκαν με αυτοκίνητο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος 48χρονου ημεδαπού στην  Πάτρα, όπου ο 30χρονος απαίτησε εκβιαστικά από τον ιδιοκτήτη να του καταβάλλει το χρηματικό πόσο των 70 ευρώ, το όποιο του είχε απαιτήσει και σε προηγούμενη συνάντηση τους.

Ο 48χρονος αρνήθηκε και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, αλλά οι δυο δράστες το κυνήγησαν και αφού τον ακινητοποίησαν του προκάλεσαν σωματικές βλάβες, ενώ ο 30χρονος τον απείλησε και με πιστόλι προκειμένου να του δώσει τα χρήματα.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού και εντοπισμό των δραστών ενεργήθηκαν ευρείες συντονισμένες αστυνομικές αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό των δυο δραστών από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και τη σύλληψη τους.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα των δυο συλληφθέντων, οι αστυνομικοί βρήκαν κρυμμένο κάτω από το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, ένα πιστόλι το όποιο και κατέσχεσαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και κρατούνται προκειμένου την Τρίτη (02/02/2016) να απολογηθούν ενώπιον του Ανακριτή Πατρών.

Το προανακριτικό έργο ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

***
Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 28χρονου ημεδαπού στην Πάτρα
Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, απόπειρα ανθρωποκτονίας 28χρονου ημεδαπού, που συνέβη προχθές το βράδυ, στην Πάτρα και σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικου χαρακτήρα, σε βάρος δυο ημεδαπών, ανδρών, ηλικίας 28 και 29 ετών καθώς και δυο ακόμα συνεργών τους.
Ειδικότερα σε συνάντηση του 28χρονου παθόντα, με τον 28χρονο δράστη, σε πλατεία της Πάτρας, ο τελευταίος ειδοποίησε και τους υπόλοιπους κατηγορουμένους να φθάσουν στο σημείο, ενώ κατά τη διάρκεια της συνομιλίας που ακολούθησε, ένας από τους συνεργούς του, έπληξε με μαχαίρι τον παθόντα στο θώρακα.
Μετά το περιστατικό, οι τέσσερις κατηγορούμενοι τράπηκαν σε φυγή πεζοί, ενώ ο παθών διεκομίσθη με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου, «Παναγία η Βοήθεια», από όπου αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των τεσσάρων δραστών θα υποβληθεί άμεσα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video