ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γαβρολίμνη: Ι.Χ. αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ξερίζωσε τρεις κολώνες. Φωτο – Βίντεο

Νεότερη ενημέρωση: Ο οδηγός του Ι.Χ. σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση είναι καλά στην υγεία του έχει τραυματιστεί στο χέρι και θα παραμείνει προληπτικά στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στα Χάνια Γαβρολίμνης στο γήπεδο του χωριού. Ι.Χ. αυτοκίνητο  που είχε κατεύθυνση προς Αντίρριο εξετράπη της πορείας του έκοψε τρεις κολώνες του ΟΤΕ , έναν θάμνο και εκσφενδονίστηκε σταματώντας πάνω σε ένα άλλο θάμνο. Στο αυτοκίνητο επέβαινε ένα άτομο το οποίο βγήκε μόνο του έξω από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο και...
μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες . Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει τραυματιστεί στο χέρι ,αυτή την ώρα γίνονται οι απαραίτητες εξετάσεις για να δουν αν από την σφοδρή σύγκρουση έχει άλλο πιο σοβαρό τραύμα. Στο σημείο έφτασαν πυροσβεστικά οχήματα από Ναύπακτο και Μεσολόγγι καθώς και η τροχαία Μεσολογγίου και Ναυπάκτου όπου διενεργεί έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος.

Δείτε αποκλειστικές εικόνες ΜΟΝΟ στο www.nafpaktianews.gr

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video