ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Υπεγράφη η σύμβαση για τη συντήρηση της οδού από Μαμουσιά έως διασταύρωση με Πούντα

Υπεγράφη η σύμβαση για τη συντήρηση της οδού από Μαμουσιά έως διασταύρωση με Πούντα

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχοντας ως προτεραιότητα την οδική ασφάλεια των πολιτών συνεχίζει τα έργα συντήρησης του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου.

Χθες, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος υπέγραψε τη σύμβαση για ένα ακόμη έργο και συγκεκριμένα πρόκειται για το: «Συντήρηση οδού Μαμουσιά-Δουμενά-Άνω Ζαχλωρού έως τη διασταύρωση με την οδό Πούντα –Καλάβρυτα».

Ο προϋπολογισμός για αυτό το έργο που υπεγράφη με τον ανάδοχο είναι συνολικά 800.000 ευρώ.

Οι εργασίες που θα γίνουν θα βελτιώσουν την ασφαλή διέλευση των συμπολιτών μας στη περιοχή του Αιγίου και των Καλαβρύτων, ενισχύοντας το περιφερειακό οδικό δίκτυο της Αχαΐας, καθιστώντας πιο ασφαλή τη μετακίνηση.
«Προσπαθούμε στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία, να θωρακίσουμε την οδική ασφάλεια, ώστε να προστατεύσουμε τους πολίτες που κινούνται στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας», σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρ. Αλεξόπουλος συμπληρώνοντας προσθέτοντας πως «συνεχίζουμε να διεκδικούμε για περισσότερους πόρους ώστε να συντηρήσουμε ακόμα μεγαλύτερο τμήμα των οδικών αρτηριών».

Με το έργο αυτό, θα γίνουν παρεμβάσεις, όπως ασφαλτικές αποκαταστάσεις, καθαρισμοί τάφρων, αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας και αντίστοιχων εργασιών.



Περιφερεια Δυτικής Ελλάδας">
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video