ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

BYRON - THE ULTIMATE eros (ΜΠΑΫΡΟΝ - Η τελευταία αγάπη)

BYRON - The ultimate eros

  (ΜΠΑΫΡΟΝ - Η τελευταία αγάπη)

 Η νέα έκδοση της «Διεξόδου»

Η "Διέξοδος" συνεχίζοντας την πολυσχιδή δραστηριότητά της,  με την έναρξη του καινούργιου  χρόνου, προέβη στην  έκδοση και  κυκλοφορία ενός νέου βιβλίου.

Πρόκειται για  μετάφραση  στα Αγγλικά από την φίλη της "Διεξόδου" Αντιγόνη Λύτρα -Μανωλεδάκη, της μυθιστορίας της Ακακίας Κορδόση «Μπάυρον - Η τελευταία αγάπη».

Ένα βιβλίο - χρέος της Ιερής Πόλης προς τον μεγάλο ευεργέτη της και παράλληλα μια θύμηση στην Ελλάδα και στον κόσμο ολόκληρο για το τί χρωστάει ο πολιτισμός στο ξεχασμένο σήμερα Μεσολόγγι.

Ένα έργο στο πνεύμα του μεγάλου ποιητή, όπου πλέκεται η πραγματικότητα με το πιθανό και η αλήθεια με την δραματική εκδοχή της.

Μια αγάπη κρυφή μα όλο πάθος για τον πιο ερωτικό άνθρωπο του αιώνα του, που φώτισε το Μεσολόγγι με τον ερχομό του και τον πρόωρο και αδόκητο θάνατό του...


Ένα βιβλίο στο οποίο η Ακακία καταγράφει μυθιστορηματικά, στιγμή προς στιγμή, τις λεπτομέρειες της ζωής του Λόρδου Βύρωνα στο Μεσολόγγι και όλα τα γεγονότα της τελευταίας πολιορκίας μέχρι τις τραγικές μέρες της φοβερής Εξόδου.

Η αγγλική αυτή έκδοση στοχεύει στο να καλύψει το κενό που υπήρχε στην πόλη για τον οποιονδήποτε αλλοδαπό επισκέπτη που θα ήθελε να πληροφορηθεί την ιστορία της.

Για τον λόγο αυτό η "Διέξοδος" δώρισε ήδη τον μεγαλύτερο αριθμό των εκδοθέντων στην αγγλική γλώσσα βιβλίων αφ΄ενός μεν στη "Βυρωνική Εταιρεία" που έχει τις περισσότερες επαφές με Άγγλους επισκέπτες αφ΄ετέρου δε στον Δήμο για να καλύψει τις τυχόν ανάλογες ανάγκες που ήθελαν παρουσιαστεί με την εκκρεμότητα της υποψηφιότητας της πόλης για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Τόσο η Αγγλική όσο και η Ελληνική έκδοση του βιβλίου διατίθεται από το «Τεχνοπωλείο» της «Διεξόδου», τα βιβλιοπωλεία του Μεσολογγίου καθώς και τα αντίστοιχα του ΜΙΕΤ (Αμερικής 13 στην Αθήνα και Τσιμισκή 11 στη Θεσσαλονίκη).

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video