ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Υπερχλιδάτο 4ήμερο των εργατοπατέρων συνδικαλιστών της ΓΣΕΕ σε πεντάστερο ξενοδοχείο στη Ρόδο

Συνέδριο με... άδειες καρέκλες
Με τετραήμερη απόδραση στη Ρόδο και διαμονή σε πεντάστερο ξενοδοχείο απόλαυσαν οι λέρες εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ.
Στο Rodos Palace διεξήχθη (17-20 Μαρτίου) το 36ο συνέδριο της ΓΣΕΕ, με τη... συμμετοχή 400 περίπου συνέδρων, από όλες τις παρατάξεις μαζί και του ΠΑΜΕ οι οποίοι καλύπτουν 120 δευτεροβάθμιες οργανώσεις, και τις ξεπουλούν για λογαριασμό της εργοδοσίας η οποία τις φροντίζει για τις υπηρεσίες που τους προσφέρει. 
Οι εργατοπατέρες απόλαυσαν τα μενού στα εστιατόρια, την ιδιωτική εσωτερική πισίνα, ενώ πολλοί από αυτούς -στο περιθώριο του συνεδρίου- γνώρισαν τη… νυχτερινή ζωή του νησιού. 
Οι τιμές δωματίων ξεκινούν από τα 150€ και φτάνουν έως και τα 700€. Αν και ένα τέτοιο ξενοδοχείο για τον μέσο Έλληνα φαντάζει όνειρο θερινής νυκτός, δεν ισχύει το ίδιο για τους συνδικαλιστές που κόπτονται για τα εργασιακά δικαιώματα στον ιδιωτικό τομέα. 
Εδώ: Το πολυτελές ξενοδοχείο και η Χαλάρωση στα πολυτελή δωμάτια εργατοπατέρων και το συνέδριο που διεξήχθη με άδειες καρέκλες. 
Το περίεργο είναι πως οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ ενώ καλούν σε ξεχωριστές συγκεντρώσεις τους εργαζόμενους στις απεργίες που κηρύσσει η ΓΣΕΕ στα πρωτοβάθμια σωματεία, στα ανώτερα κλιμάκια ομοσπονδίες και ΓΣΕΕ δεν έχουν κανένα πρόβλημα και συμμετέχουν με τα μπούνια. 
Βρε τι σου κάνει η μάσα…
Από Κώστα Οικοδόμο

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video