ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αγρίνιο: «Στημένο» το τροχαίο με τον 20χρονο;-εξελιξεις και με την υπόθεση Μέντζου

geg-nikolouli-tsinias3
Αφιερωμένη  για ακόμη μια Παρασκευή σε υποθέσεις που εκτυλίχθηκαν στο Αγρίνιο και απασχολούν την τοπική κοινωνία, ήταν η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής
Αυτή τη φορά, κεντρικό θέμα της εκπομπής ήταν η συνθήκες θανάτου του 20χρονου Δημήτρη Τσινιά που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην έξοδο του τούνελ της περιμετρικής, στον οδό Αν. Παπανδρέου, τον  Ιούνιο του 2014.
Όπως και την περίπτωση του...
δάσκαλου Νίκου Μέντζου που απανθρακώθηκε πριν από πέντε χρόνια, έτσι και στην περίπτωση του 20χρονου, η οικογένεια ήταν εκείνη που κίνησε τις διαδικασίες με πραγματογνώμονα ώστε να αποδείξει πως ο θάνατος του νεαρού δεν ήταν μια απλή εκτροπή του δικύκλου που οδηγούσε εκείνη τη μοιραία νύχτα.
Στην χθεσινή εκπομπή που ολοκληρώθηκε μετά τις 2  σήμερα τα ξημερώματα, παρουσιάστηκαν μια σειρά από στοιχεία αλλά και μαρτυρίες που προκαλούν τουλάχιστον απορίες τόσο για τα αίτια του δυστυχήματος, όσο και για τον τρόπο που λειτουργούν οι υπηρεσίες της Αστυνομίας στο Αγρίνιο.
geg-nikolouli-tsinias1
Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ»  πέρα από τις επισημάνσεις του πραγματογνώμονα και της οικογένειας, αποκαλύφθηκε η εμπλοκή μιας νεαρής γυναίκας, που αντιμετώπιζε πρόβλημα με μια παρέα αγνώστων ατόμων και που φερεται να φιλοξενήθηκε από τον Δ. Τσινιά, λίγο πριν τον θάνατο του και με την οποία παρέα ο 20χρονος φαίνεται πως είχε επίσης αντιπαράθεση.
Αφήνεται να εννοηθεί δηλαδή πως ίσως κάποια από τα άτομα αυτά να τον περίμεναν εκείνη την μοιραία νύχτα, ώστε να προξενήσουν κακό στον άτυχο νέο την ώρα  που επέστρεφε στο σπίτι του. Παράλληλα παρουσιάστηκε η μαρτυρία ανθρώπου που υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου και που δηλώνει κατηγορηματικά στην κάμερα πως  στο περιστατικό  ενεπλάκη αυτοκίνητο που περνούσε ταυτόχρονα με το δίκυκλο του νεαρού στο τούνελ, κινούνταν αργά μετά το τροχαίο και αμέσως μετά ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε από το σημείο και ενώ ο νεαρός ήταν βαρύτατα τραυματισμένος στην άσφαλτο.

Η Αγ. Νικολούλη επικαλέστηκε ακόμη αποκαλυπτικές συνομιλίες και ειδικά με φίλο του 20χρ0νου  και κάλεσε την Ασφάλεια του Αγρινίου, να ανοίξει τον φάκελο της υπόθεσης, ενώ κάλεσε πολλές φορές τη νεαρή κοπέλα που φαίνεται πως είναι «κλειδί» στην υπόθεση να επικοινωνήσει με την εκπομπή και με την μητέρα του νέου, που βρίσκονταν στο studio, μαζί με τον σύζυγο της
Διώξεις για την υπόθεση Μέντζου
Στην ίδια εκπομπή παρουσιάστηκαν εξελίξεις και με την υπόθεση του δάσκαλου Νίκου Μέντζου που βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο φλεγόμενο όχημα του τον Απρίλιο του 2011, σε χωράφι ιδιοκτησίας του κοντά στην Καμαρούλα.

Στην εκπομπή μίλησε η αδελφή του εκλιπόντος εκφράζοντας αισιοδοξία πως η υπόθεση θα έχει εξελίξεις σύντομα, ενώ η δικηγόρος της πατρικής οικογένειας του δασκάλου, απεκάλυψε πως μετά από νέα αναφορά- υπόμνημα που κατατέθηκε, ο Εισαγγελέας Πλημ/κών του Αγρινίου,   άσκησε ποινικές διώξεις σε βάρος δυο γυναικών. Η μια φέρεται να είναι η σύζυγος του Ν. Μέντζου.
Tι αναφέρει το site της εκπομπής για τον 20χρονο
«Μετά το ολοκαύτωμα στον δάσκαλο, οι ίδιοι οι πολίτες ανοίγουν το φάκελο μιας περίεργης υπόθεσης, ενός «καλοστημένου» όπως όλα δείχνουν, τροχαίου.
Θύμα ο 20χρονος Δημήτρης Τσινιάς, κάτοικος Αγρινίου.
Η οικογένεια του κοντά δυο χρόνια τώρα, ερευνά βαθιά για να ανακαλύψει την αλήθεια. Να αποκαλυφθούν όλα όσα συνέβησαν τη μοιραία εκείνη νύχτα, που η έξοδος για τον άτυχο νέο μετατράπηκε σε εφιάλτη.
Στο δρόμο της επιστροφής για το σπίτι του, ο θάνατος του έστησε καρτέρι.
geg-nikolouli-tsinias2
Μάρτυρας που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση, κατέγραψε μες στην καλοκαιρινή νύχτα το σκηνικό του τρόμου και αποκαλύπτει στο «Τούνελ» όσα άκουσε και είδε.

Η αναπαράσταση μαζί του στο σημείο, τα λέει όλα…
Ποιο ήταν το ύποπτο αυτοκίνητο εκείνη την ώρα στην περιοχή και τι έκανε ο οδηγός του;
Ο περίεργος ρόλος της νεαρής γυναίκας που ο 20χρονος προσπάθησε να προστατεύσει λίγο καιρό πριν και ο άγριος καυγάς που προηγήθηκε σε δημόσιο χώρο.
Όλα έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου 21 Ιουνίου 2014 στην έξοδο του τούνελ της οδού Ανδρέα Παπανδρέου στο Αγρίνιο. Ο Δημήτρης οδηγούσε ένα μηχανάκι μικρού κυβισμού και δεν έτρεχε. Όλα τα στοιχεία όπως αποκαλύπτουν οι ειδικοί, δείχνουν την εμπλοκή δεύτερου οχήματος που τον χτύπησε από πίσω με δύναμη κι εξαφανίστηκε.
Τι ζήτησε το άτυχο παιδί από το φίλο του λίγη ώρα πριν τη τραγωδία;»


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video