ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Πατρών



Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών σκυρόδεσης Κάτω Διάβασης στην είσοδο προς Αθήνα του Ανισόπεδου Κόμβου Ανατολικού Αιγίου της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Πατρών, από σήμερα 4-4-2016 έως την 8-4-2016, τα οχήματα τα οποία από την πόλη του Αιγίου θα κατευθύνονται προς Αθήνα, θα εκτρέπονται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού έως και τον Ανισόπεδο κόμβο των Καλαβρύτων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

***
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΕΥΠ ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ
Ο Διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Γιάννης Ρουμπάτης  έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Αποστολή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών είναι η προστασία της Εθνικής μας Ασφάλειας και της Εθνικής μας Κυριαρχίας.
Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών λειτουργεί με βάση την ελληνική νομοθεσία, η οποία απαιτεί πάντα Εισαγγελική Παραγγελία για την αντιμετώπιση εγκληματικών δράσεων ή άλλων απειλών».


***


Επιστροφές μεταναστών και προσφύγων στην Τουρκία από Λέσβο και Χίο
Συνολικά 202 μετανάστες και πρόσφυγες οι οποίοι δεν υπέβαλαν αίτηση ασύλου στην Ελλάδα επιστράφηκαν στην Τουρκία από τη Λέσβο και τη Χίο  σήμερα, Δευτέρα 4 Απριλίου 2016.
Η επιστροφή τους πραγματοποιήθηκε μέσω του λιμένα του Δικελί, με πλοία ναυλωμένα από τη Frontex.
Συγκεκριμένα:
Από τη Λέσβο επιστράφηκαν 136 άτομα, 135 άνδρες και μία γυναίκα, των εξής εθνικοτήτων: 124 από το Πακιστάν, 3 από το Μπαγκλαντές, 1 από το Ιράκ, 2 από την Ινδία, 4 από τη Σρι Λάνκα και 2 από τη Συρία - οι τελευταίοι ζήτησαν οι ίδιοι να επιστρέψουν.
Από τη Χίο επιστράφηκαν 66 άτομα, 56 άνδρες και  10 γυναίκες, των εξής εθνικοτήτων: 42 από το Αφγανιστάν, 10 από το Ιράν, 6 από το Πακιστάν, 1 από την Ινδία, 1 από τη Σομαλία, 1 από την Ακτή Ελεφαντοστού και 5 από το Κονγκό.
Η διαδικασία των επιστροφών θα συνεχιστεί το επόμενο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στη Συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας της 18ης Μαρτίου.



***


Συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας για την τήρηση της νομοθεσίας  περί διακίνησης – τυποποίησης και εξαγωγής νωπών αγροτικών προϊόντων και την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής
Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων Αττικής και της Διεύθυνσης Μεταποίησης και Τυποποίησης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Στο πλαίσιο συντονισμένων και στοχευμένων δράσεων  για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και την τήρηση της νομοθεσίας περί διακίνησης – τυποποίησης και εξαγωγής νωπών αγροτικών προϊόντων, κλιμάκια Αστυνομικών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων Αττικής (Υ.Ε.Δ.Δ.Ε.) και τη Διεύθυνση Μεταποίησης και Τυποποίησης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, πρωινές ώρες σήμερα πραγματοποίησαν ελέγχους σε φορτωμένα με νωπά αγροτικά προϊόντα φορτηγά αυτοκίνητα, που κατέφθασαν με πλοία στο λιμάνι του Πειραιά.
Από τους επτά συνολικά ελέγχους σε ισάριθμα φορτηγά αυτοκίνητα φορτωμένα με νωπά αγροτικά προϊόντα, τα οποία προορίζονταν για εξαγωγή, διαπιστώθηκε ότι σε τρία από αυτά δεν έχουν τηρηθεί οι διαδικασίες που προβλέπονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως προς την τυποποίηση των προϊόντων και τη σήμανση.
Για τις άνω παραβάσεις,  ελεγκτές της Διεύθυνσης Μεταποίησης και Τυποποίησης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης προέβησαν στο σφράγισμα των φορτίων, προκειμένου να επιστραφούν στον τόπο φόρτωσης του, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό.


Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr & financialpolice@hellenicpolice.grτης Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video