ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΔΝΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μετά τη βόμβα των αποκαλύψεων των WikiLeaks, κανείς μας πλέον δεν δικαιούται να παριστάνει τον ανυποψίαστο. 
Εμβρόντητοι οι Έλληνες διαβάσαμε τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούνται τα διάφορα νούμερα, για ανάπτυξη, για ύφεση, για πλεονάσματα κ.λ.π.
Εμβρόντητοι όλοι οι Έλληνες πληροφορηθήκαμε τον τρόπο με τον οποίο οι διάφοροι αξιωματούχοι οδηγούν την Ελλάδα στα πρόθυρα της... χρεοκοπίας, προκειμένου να επιβάλουν εξοντωτικά μέτρα για να ξεπουληθεί η χώρα.
Θα πρέπει λοιπόν να φύγει άμεσα το ΔΝΤ από την Ελλάδα. Ήδη η συμφωνία μας με το ΔΝΤ έχει ολοκληρωθεί και δεν του οφείλουμε τίποτα. Επομένως, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πάμε σε τέταρτο μνημόνιο με το ΔΝΤ.
Είναι η μόνη ευκαιρία να πιεστούν και να υποχωρήσουν οι διάφοροι Σόϊμπλε κ.λ.π. που ζητούν μετ’ επιτάσεως τη συμμετοχή του ΔΝΤ.
Η ελληνική κυβέρνηση έβγαλε μια ανακοίνωση με την οποία απλά ζητάει εξηγήσεις!!! αντί να απαιτήσει την άμεση απομάκρυνση του ΔΝΤ από την Ελλάδα
Καλύτερη ευκαιρία δεν θα παρουσιαστεί.
Αν δεν το κάνει τώρα ο Τσίπρας και προτιμήσει τη σιγουριά της καρέκλας του, θα το πληρώσει πολιτικά πολύ ακριβά.
Πέτρος Χασάπης






Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video