ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη 44χρονος για βιασμό και αποπλάνηση ανήλικης στην Πατρα 

Συνελήφθη, χθες (31-3-2016) το απόγευμα, στην Πατρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 44 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου.

Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει ένας ακόμα συνεργός του 44χρονου, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Ειδικότερα...
χθες το μεσημέρι, σε συνοικιακό δρόμο, οι δυο δράστες ακινητοποίησαν 15χρονη ημεδαπή και αφού την οδήγησαν σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, ασκώντας της σωματική βία την ανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών αξιοποιώντας στοιχεία, ταυτοποιησαν τα πλήρη στοιχεία του 44χρονου και σε έρευνα που ενήργησαν στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του βρίσκονται σε εξέλιξη.

***
Συνελήφθη 55χρονη στην Πατρα

Σε βάρος της εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή μεγαλύτερη των 12 ετών  


Συνελήφθη, σήμερα (1-4-2016) το πρωί, στην Πατρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα ηλικίας 55 ετών σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων και του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πατρών με τις οποίες τις είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης δώδεκα ετών και τεσσάρων μηνών για φοροδιαφυγή.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

***
Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί για υπεξαίρεση στην Πατρα
 


Συνελήφθησαν, χθες (1-4-2016) νωρίς το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα) ηλικίας 53 και 46 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για υπεξαίρεση.

Ειδικότερα οι δυο δράστες, ως υπεύθυνοι ιδιωτικού χώρου στάθμευσης οχημάτων στην Πατρα, παρέλαβαν αυτοκίνητο 31χρονης ημεδαπής προκειμένου φυλάξουν αυτό για μικρό χρονικό διάστημα έναντι αμοιβής.

Κατά τη μετάβαση της ιδιοκτήτριας για την παραλαβή του αυτοκινήτου, αυτό δεν βρέθηκε στο χώρο στάθμευσης με αποτέλεσμα η παθούσα να καταγγείλει το περιστατικό και αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που περιπολούσαν στην περιοχή να μεταβούν άμεσα στο ιδιωτικό παρκιν και να συλλάβουν τους δυο ημεδαπούς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.

***
Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί για εκβίαση και απάτη στην Πάτρα


Συνελήφθησαν, χθες (31-3-2016) το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρας – γυναίκα, ηλικίας 54 και 52 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για εκβίαση και απάτη.

Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει ένας ακόμα ημεδαπός συνεργός των συλληφθέντων ηλικίας 46 ετών ο οποίος και αναζητείται.

Ειδικότερα, πριν δέκα μήνες περίπου η 54χρονη δράστιδα, έπεισε 48χρονη ημεδαπή, τον 48χρονο σύζυγό της και τον 51χρονο αδελφό αυτής, να της καταβάλλουν διαδοχικά το χρηματικό ποσό των 5.080 ευρώ, προκειμένου αυτή καταθέσει για λογαριασμό τους, αίτηση στο Ειρηνοδικείο Ναυπάκτου για υπαγωγή τους στο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά,  ενέργεια την οποία δεν έπραξε.

Επίσης η 54χρονη παρέλαβε από ιδιώτη και δεκαπέντε συναλλαγματικές, ύψους 1.000 ευρώ η καθεμία, οι οποίες αποτελούσαν οικονομικό χρέος του προς τον 48χρονο παθόντα, ενώ εξαργύρωσε και δυο από αυτές λαμβάνοντας επιπλέον το χρηματικό πόσο των 2.000 ευρώ.

Παράλληλα η 54χρονη αρνήθηκε να επιστρέψει τα δικαιολογητικά με την αίτηση που της είχαν δώσει οι παθόντες απαιτώντας εκβιαστικά, από κοινού με τους δυο συνεργούς της, το χρηματικό ποσό των 2.400 ευρώ.

Για τη σύλληψη των δραστών οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών κατά την οποία συνελήφθη ο 52χρονος δράστης να παραλαμβάνει από το παθόντα το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, προκειμένου να του επιστρέψει τα δικαιολογητικά του και τις υπόλοιπες ανείσπρακτες συναλλαγματικές.


Επίσης σε κοντινή απόσταση από το σημείο συνάντησης εντοπίστηκε και η 54χρονη η οποία και συνελήφθη.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video