ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δίωξη στη χήρα του N. Μέντζου – τι λέει η δικηγόρος της πατρικής οικογένειας του δασκάλου


geg-fotia-mentzos2

Ραγδαίες εξελίξεις στο έγκλημα με το δάσκαλο στο Αγρίνιο – Το θύμα γνώρισε φρικτό θάνατο, καθώς οι δράστες επέλεξαν να το κάψουν ζωντανό.
Σοκάρουν οι εξελίξεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας το δασκάλου στο Αγρίνιο. Λίγες ημέρες πριν συμπληρωθούν πέντε χρόνια από εκείνο το πρωινό που ο 46χρονος Νίκος Μέντζος βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του μέσα στο... χωράφι του η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αγρινίου άσκησε δίωξη στη σύζυγό του.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η εφημερίδα «Star Press» με τη δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, κ. Αναστασία Ασπρίδη, εξήγησε ότι η Eισαγγελέας άσκησε δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία στη χήρα του Νίκου Μέντζου, καθώς υπάρχει μαρτυρία που την «καίει».
Ο αυτόπτης μάρτυρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, είχε καταθέσει ότι είδε τη χήρα ψύχραιμη, στο σημείο που καιγόταν το αυτοκίνητο, μαζί με έναν άνδρα που φορούσε καφέ ρούχα, οι οποίοι παρακολουθούσαν την καύση και δεν έκαναν τίποτα. Μετά από λίγα λεπτά ο άνδρας έφυγε και, στη συνέχεια, ήρθε ο γαμπρός της, ο οποίος κάλεσε την Πυροσβεστική. Η χήρα σήμερα θα περάσει την πόρτα της Εισαγγελίας και θα πρέπει να εξηγήσει ποιος ήταν αυτός, αλλά και γιατί, τόσα χρόνια, δεν μίλησε ποτέ για αυτή τη σημαντική λεπτομέρεια. Η κ. Ασπρίδη ανέφερε ότι η Εισαγγελέας έκρινε ότι πρέπει να «ξεχωρίσει» το αδίκημα αυτό από την υπόλοιπη υπόθεση ανθρωποκτονίας που εξετάζεται, γιατί η υπόθαλψη εγκληματία είναι πλημμέλημα και, σε μικρό χρονικό διάστημα, που συμπληρώνονται τα 5 έτη της υπόθεσης, παραγράφεται.
Να θυμίσουμε πως η ίδια η πρώην σύζυγος του δασκάλου είχε υποστηρίξει σε συνέντευξη της, πως είχε δει το αυτοκίνητο φλεγόμενο, ενώ αναζητούσε τον 46χρονο και αρχικά δεν είχε συνειδητοποιήσει πως ήταν άνθρωπος μέσα, ενώ η Πυροσβεστική ενημερώθηκε από τον γαμπρό της, όταν και αυτός έφτασε στο σημείο, μετά από κλήση της.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video