ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γενική Συνέλευση των Οικοδόμων την Πέμπτη 16 Ιούνη στο Ε.Κ. Αγρινίου

Συνάδελφοι…είναι αναγκαία και επιβεβλημένη η συμμετοχή στη συνέλευση μας των οικοδόμων..
Η μεγάλη ανεργία που έχουμε η τρομοκρατία, ο εκβιασμός για φτηνά μεροκάματα μας αφορά όλους..
Κλονίζονται τα ιερά όσια των δικαιωμάτων μας και η ανάπτυξη που λένε ότι έρχεται θα είναι ανάπτυξη πάνω στα αποκαΐδια των εργατικών δικαιωμάτων μας...
Συνάδελφοι θα έρθει η μέρα που θα καταλάβουμε πως η εργατική επανάσταση της αξιοπρέπειας μας αναπαύονταν στης μέρες μας παραδομένη πάνω στο φόβο της αυτοσυντήρησης...και περνώντας τα χρόνια το ανάθεμα της γενιάς μας, δε θα είναι παρά μόνο μια σκόνη πάνω σε ένα προδομένο όνειρο... ένα όνειρο που μάταια εμείς σαν οικοδόμοι καρτερούμε να το αναστήσουμε για της ανάγκες μας, για της ανάγκες της λαϊκής οικογένειας μέσα από τους αγώνες μας...
Συνάδελφε οικοδόμε μη μένεις θεατής, ο αγώνας  δεν γίνεται στα καφενεία με ατέρμονες συζητήσεις άνευ ουσίας...

Ο συνδυασμός παγωμένη οικοδομή - ανεργία -ενφια έχουν τρομοκρατήσει τον οικοδόμο και καθημερινός είναι ο θάνατος της οικοδομής, μας οδηγούν σε πλήρη αφανισμό χωρίς ανάκαμψη... και η μεθαυριανή συνέλευση μας είναι αγώνας επιβίωσης για όλους μας..
Η ταξική αλληλεγγύη είναι το όπλο μας, αυτή μας προστατεύει από την απογοήτευση
την ηττοπάθεια και τη μοιρολατρία ...
Έλα στη συνέλευσή μας,  όλοι μαζί να σπάσουμε τα δεσμά της σύγχρονης σκλαβιάς,
για την ανάπτυξη που θα ικανοποιεί τις δικές μας ανάγκες.. τις ανάγκες του οικοδόμου...
Συνάδελφε πάρε μέρος στη γενική συνέλευση των οικοδόμων την Πέμπτη16 Ιούνη  και ώρα 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου.

Χρήστος οικοδόμος.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video