ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εκδήλωση του Λυκείου Θέρμου για τον συγγραφέα Μήτσο Κασόλα

Αφιέρωμα στον Θέρμιο  συγγραφέα Μήτσο Κασόλα τον «Πρίγκιπα» των γραμμάτων και παρουσίαση του έργου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016  στις 8:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Θέρμου από το Λύκειο Θέρμου.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
  • Καλωσόρισμα από το Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Θέρμου κ. Μιχάλη Ζαραβίνα.
  • Παρουσίαση από τον υπεύθυνο του Πολιτιστικού προγράμματος του... Γενικού Λυκείου Θέρμου.
  • Χαιρετισμός του Δημάρχου κ. Σπυρίδωνα Κωνσταντάρα.
  • Προβολή ντοκιμαντέρ του Τάσου Ψαρρά για το συγγραφέα Μήτσο Κασόλα.
  • Προβολή αποσπασμάτων από το έργο του συγγραφέα «Πρίγκιπας» που προβλήθηκε στην τηλεόραση.
  • Παρουσίαση αποσπασμάτων του έργου του από τους μαθητές του Λυκείου.
  • Ομιλία –παρέμβαση του συγγραφέα Μήτσο Κασόλα.
  • Παρουσίαση σε πιάνο μελοποιημένων ποιημάτων του συγγραφέα, από τη συνθέτρια κ. Κούλη Τσολοδήμου.
  • Απονομή τιμητικής πλακέτας στο συγγραφέα.
ΜΗΤΣΟΣ ΚΑΣΟΛΑΣ
Καταξιωμένος συγγραφέας, με καταγωγή από την Ανάληψη του Δήμου Θέρμου, με τεράστιο λογοτεχνικό κυρίως έργο και ποιητικό. Έχει τιμηθεί με το Α” Κρατικό Βραβείο ταξιδιωτικών εντυπώσεων το 1974 για το βιβλίο του «Η άλλη Αμερική» και επίσης, το 1982, με το Α΄ Κρατικό Βραβείο μυθιστορήματος για το βιβλίο «Ο Πρίγκιπας». Τα μυθιστορήματά του »Πρίγκιπας» και «Αγγελίνα» έχουν μεταφερθεί στην τηλεόραση. Το τελευταίο του έργο «Το μέλλον είναι πίσω μας», αποτελεί ένα Μανιφέστο Παιδείας και Πολιτισμού, αφού επισημαίνει την αναγκαιότητα χάραξης μιας εθνικής πολιτιστικής πολιτικής που θα στηριχθεί στον αρχαιοελληνικό πολιτισμό και τις αξίες του .

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video