ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνελήφθησαν φυγόποινοι σε Πάτρα και Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν φυγόποινοι σε Πάτρα και ΖάκυνθοΠαρά την αρκετά μεγάλη ποινή που του είχε επιβληθεί για διακεκριμένες κλοπές, εξακολουθούσε να κυκλοφορεί σαν... κύριος στην Πάτρα ένας 42χρονος Έλληνας φυγόποινος. Η ελευθερία του πήρε τέλος, όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας. Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στον ύποπτο και διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης επτά ετών. Έτσι, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, που έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου. *** Άλλος ένας φυγόποινος συνελήφθη στην Πάτρα από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας. Πρόκειται για έναν 48χρονο Έλληνα που υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών. Με εντολή εισαγγελέα μετήχθη στις φυλακές Τίρυνθας. *** Πάλι στην Πάτρα, συνελήφθη ένας 32χρονος από αστυνομικούς της Ασφαλείας όταν του έκαναν έλεγχο και διαπίστωσαν ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης πέντε ετών και έξι μηνών για ληστεία.
 *** Στα χέρια αστυνομικών της Ασφαλείας έπεσε στην Πάτρα και ένας 44χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για κλοπή, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης επτά μηνών. *** Και στη Ζάκυνθο εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 36χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και παράνομη οπλοφορία. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ζακύνθου διέταξε να μεταχθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την ποινή.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video