ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κωνσταντοπούλου: Μιλάμε για ανασχηματισμό εξάντλησης των εφεδρειών

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Μιλάμε για ανασχηματισμό εξάντλησης των εφεδρειών
«Είναι πλέον εμφανές ότι αναζητούνται τρόποι και τεχνικές για να παραταθεί ο βίος της κυβέρνησης. Ελπίζω να μην... διαρκέσει πολύ ο βίος αυτός. Είμαι απέναντί τους και θα παραμείνω μέχρι να τους ρίξω» είπε μεταξύ άλλων η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Και συνέχισε λέγοντας «μιλάμε για ανασχηματισμό εξάντλησης των εφεδρειών. Επιστρατεύονται όλα τα πρόσωπα που θα μπορούσαν σε αυτά τα τελευταία επεισόδια της κυβέρνησης να αναλάβουν μια θέση εξουσίας» τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΙ. 
Όπως είπε, αναβαθμίζονται πρόσωπα που δεν έχουν πάρει την ψήφο των πολιτών και δεν έχουν αναδεχθεί από την κοινωνία. Όπως είπε όμως, αυτό είναι το εντελώς αναμενόμενο σε μια φάση που το μνημόνιο συμπληρώνει έξι χρονιά και τη στιγμή που εξαντλούνται τα πρόσωπα.
Σε αυτές τις τελευταίες σκηνές θα δούμε όλο το εφεδρικό προσωπικό της κυβέρνησης, εκτίμησε η κα Κωνσταντοπούλου, κάνοντας μάλιστα λόγο για κυβέρνηση επιλογής των δανειστών.
Επειδή ακριβώς με ενδιαφέρει ο τόπος και η κοινωνία και θέλω να πατήσει στα ποδιά της, είμαι διατεθειμένη να δώσω αυτή τη μάχη. Είμαι απέναντί τους και θα παραμείνω μέχρι να τους ρίξω, σημείωσε η κα Κωνσταντοπούλου.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video