ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αυτός είναι ο νέος πλανητάρχης: Η πολυτάραχη ζωή του Τραμπ - εκτενές ρεπορτάζ - φωτο & video

Κανείς δεν πίστευε ότι θα γίνει ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ
Τα χρόνια της τηλεόρασης με τον «Υποψήφιο» - Η σχέση του με τις γυναίκες - Το οικογενειακό του παρελθόν - Η επίθεση στον Πάπα
Υπερσυντηρητικός, νάρκισσος, με χυδαία γλώσσα και ατίθασος παρά το γεγονός ότι φοίτησε σε στρατιωτική σχολή της Νέας Υόρκης σε ηλικία μόλις 13 ετών....
αφού οι γονείς του σήκωσαν τα χέρια ψηλά για το αντιδραστικό τέκνο τους. 
Πριν από ένα χρόνο, κανείς δεν πίστευε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα γινόταν ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ. Κανείς δεν μπορούσε να «χωνέψει» ότι θα ήταν υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για το χρίσμα καθώς τα περισσότερα αμερικανικά ΜΜΕ υποστήριζαν ότι ο πάμπλουτος επιχειρηματίας ζει σε ένα δικό του κόσμο... 
Κι όμως! Τον Ιούλιο του 2016, αφού εξουδετέρωσε 16 συνυποψηφίους για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, αντιτάχθηκε σε ένα μεγάλο τμήμα του κατεστημένου και προκάλεσε αντιπαραθέσεις στο συνέδριο του κόμματος, ο Ντόναλντ Τραμπ μπήκε στη διαδικασία απόκτησης και επίσημα του χρίσματος των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου. Η συνέχεια είναι γνωστή... Η ιστορία γράφτηκε το πρωί της Τετάρτης με τον ίδιο να δηλώνει μετά τη θριαμβευτική του νίκη ότι θα είναι πρόεδρος όλων των Αμερικανών.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video