ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κ. Καρπέτα στις εγκαταστάσεις του Orange Grove στην Αθήνα

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κ. Καρπέτα στις εγκαταστάσεις του Orange Grove στην Αθήνα

Σε συνεργασία με το ENTERPRISE GREECE, μέλος του «Δικτύου για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα», πραγματοποιήθηκε συνάντηση στις εγκαταστάσεις του Orange Grove στην Αθήνα, μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, Κωνσταντίνου Καρπέτα, και μελών του Δικτύου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση σε θέματα υποστήριξης της επιχειρηματικότητας μέσω παρουσίασης του μοντέλου που έχει αναπτύξει το Orange Grove.

Συγκεκριμένα, η Πρεσβεία της Ολλανδίας στην Ελλάδα, σε συνεργασία με εταιρίες, πανεπιστήμια και φορείς, δημιούργησε το «Orange Grove Athens», ένα νέο και εναλλακτικό περιβάλλον εργασίας, το οποίο προσφέρει ευέλικτους εργασιακούς χώρους σε 70 νέους επιχειρηματίες και επιτρέπει στις καινοτόμες τους ιδέες να αναπτυχθούν και να ευδοκιμήσουν.

Το μοντέλο αυτό χαρακτηρίστηκε από όλους τους παρευρισκόμενους ως σημαντική συμβολή στην κατεύθυνση ενίσχυσης κυρίως της νέας γενιάς και νεανικής επιχειρηματικότητας και συμφωνήθηκε η περαιτέρω ανταλλαγή τεχνογνωσίας.

Ο κ. Καρπέτας τόνισε τη σημασία των συνεργατικών σχημάτων επιχειρηματικότητας στην ανάδειξη του δημιουργικού δυναμικού της περιοχής μας και χαρακτήρισε, ως σημαντική κάθε συμβολή στην μεταφορά τεχνογνωσίας και εμπειρίας στο στήσιμο παρόμοιων πρωτοβουλιών.

Η επίσκεψη έγινε σε συνέχεια της επίσκεψης του Πρέσβη της Ολλανδίας στον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα, στο πλαίσιο της πρόθεσης της Περιφέρειας να διαμορφωθεί θερμοκοιτίδα επιχειρηματικότητας για start-up επιχειρήσεις σε χώρο που θα διαθέσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, εντάσσοντάς τη, παράλληλα, στο Δίκτυο Επιχειρηματικότητας.

Στη συνάντηση, εκτός του Αντιπεριφερειάρχη συμμετείχαν, εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ο Προϊστάμενος Τμήματος Σχεδιασμού Περιφερειακής Πολιτικής της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Σπύρος Παπασπύρου, καθώς και τα παρακάτω μέλη του Δικτύου:

  • Σύνδεσμος Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων στη ΒΙΠΕ Πατρών, εκπροσωπούμενος από τον κ. Λεωνίδα Θωμά,
  • Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Ελλάδας, εκπροσωπούμενος από τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Τελώνη,
  • Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, εκπροσωπούμενος από τον Πρόξενο της Ολλανδίας στην Δυτική Ελλάδα & Αναπληρωτή Γραμματέα του Διοικητικού Συμβούλιου κ. Βασίλη Κυριακόπουλο,
  • Επιστημονικό Πάρκο Πατρών, εκπροσωπούμενο από το γραφείο μεταφοράς τεχνογνωσίας, κα Βίκυ Τομαρά,
  • ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, εκπροσωπούμενο από τον Επίκουρο Καθηγητή κ. Παντελή Μπαρούχα.


Περιφερεια Δυτικής Ελλάδας">
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video