ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ενημέρωση από το Ε.Κ. Αγρινίου

Το Ε.Κ.Α. για  δίκη του δημάρχου Πατρών  Πελετίδη

To E.K.A. εκφράζει  τη συμπαράστασή του στο Δήμαρχο Πατρέων  Κώστα Πελετίδη  που παραπέμπεται σε δίκη στις 13 Φεβρουαρίου με την κατηγορία  της παράβασης καθήκοντος .
Ο Δήμαρχος  δικάζεται  γιατί , υλοποιώντας απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου , δε διευκόλυνε τη δράση της Χρυσής Αυγής.
Συγκεκριμένα....
το 2015 , στις βουλευτικές εκλογές, δεν παραχώρησε  χώρους  στους δολοφόνους – ναζιστές  της Χρυσής Αυγής  για να προπαγανδίσουν τις φασιστικές τους αντιλήψεις  και να στάξουν το ρατσιστικό  τους δηλητήριο  . Είναι ευθύνη της κυβέρνησης  να πάρει πίσω τη δίωξη της Χρυσής Αυγής κατά   του δημάρχου  της Πάτρας.
Η δίωξη του δημάρχου της Πάτρας  δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενους  και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα  της Πάτρας, αφορά όλους μας  σ’ όλη τη χώρα. Είναι επικίνδυνη εξέλιξη.
Είναι μεγάλη  η ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για την ανοχή και τη στάση  που κρατούν απέναντι στο εγκληματικό – ναζιστικό μόρφωμα  της Χρυσής Αυγής που καθημερινά δείχνει  το χαρακτήρα της με τη στάση της απέναντι  σε μετανάστες- πρόσφυγες, στους εργαζόμενους.
Είναι τσιράκια του σάπιου και βάρβαρου εκμεταλλευτικού συστήματος.  Πρέπει να  καταδικάζονται και να απομονώνονται όπου εμφανίζονται , σε κάθε χώρο δουλειάς- μόρφωσης- τόπο κατοικίας, παντού.
Είμαστε στο πλευρό του δημάρχου  Κώστα Πελετίδη.
Καλούμε  την εργατική τάξη  και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα  να δυναμώσουν  συνολικά  την  πάλη τους ενάντια  στην αντιλαϊκή- αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που διευκολύνει με τη στάση της  το εγκληματικό ναζιστικό μόρφωμα  να δρα ανενόχλητο.
Ο λαός μας πλήρωσε ακριβά  το φασισμό κατά το παρελθόν.  Δε θα επιτρέψουμε  να περάσουν τα σχέδιά τους.
Ε.Κ.Α.

***
ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ - Συμπαράσταση στο  δήμαρχο Πατρέων

Το Δ.Σ. του σωματείου εκφράζει  τη συμπαράστασή του  στο Δήμαρχο  Πατρέων  Κ. Πελετίδη  που παραπέμπεται  σε δίκη  στις 13 Φλεβάρη  με την κατηγορία  της παράβασης  καθήκοντος . Δικάζεται  γιατί  υλοποιώντας  τις αποφάσεις  του Δημοτικού Συμβουλίου  , δε διευκόλυνε  τη δράση της Χρυσής Αυγής . Το ναζιστικό εγκληματικό μόρφωμα  της Χρυσής Αυγής , το τσιράκι του συστήματος, όχι μόνο δεν πρέπει να διευκολύνεται αλλά  να απομονώνεται  όπου παρουσιάζεται .
Ο λαός μας έχει  μνήμη και γνώση  τι σημαίνει  φασισμός , τον πλήρωσε  με φόρο αίματος   και είναι ευθύνη  της κυβέρνησης να πάρει πίσω τη δίωξη της Χρυσής Αυγής  κατά του δημάρχου της Πάτρας.
ΤΟ Δ.Σ.

***
ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ   Συμπαράσταση στι κινητοποιήσεις των αγροτών

Το Δ.Σ. του σωματείου εκφράζει την ταξική αλληλεγγύη του στον αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς.
Χαιρετίζει  τους αγρότες που βρίσκονται στα μπλόκα  τόσο στο νομό μας , όσο και πανελλαδικά και είναι  στο πλευρό τους .
Ο αγώνας της μικρομεσαίας  αγροτιάς για την επιβίωσή της  , να μην ξεκληριστούν, είναι και δικός μας αγώνας.  Τα προβλήματά τους έχουν τις ίδιες αιτίες  με τα δικά μας. Οι μικρομεσαίοι  αγρότες  που βρίσκονται  πάλι φέτος στα μπλόκα  θέλουν να εκφράσουν την αντίθεσή τους  στην πολιτική  κυβέρνησης – Ε.Ε. , που όχι μόνο δεν ικανοποίησε τα δίκαια  αιτήματα που πρόβαλαν  στις περσινές κινητοποιήσεις  με τα 40ημερα μπλόκα , αλλά πρόσθεσε κι άλλα βάρη στις πλάτες  τους που στόχο έχουν να τους στείλουν μια ώρα νωρίτερα  στο ξεκλήρισμα  και την εξαθλίωση.
Η προσπάθεια της κυβέρνησης  με το ψέμα και τη διαστρέβλωση να πείσει τους αγρότες ότι τάχα  τα  προβλήματά τους έχουν επιλυθεί  και ότι άδικα βρίσκονται  στα μπλόκα , πρέπει να πάρει ακόμα μεγαλύτερη απάντηση  με τη συμμετοχή  όλο και περισσότερων  μικρομεσαίων αγροτών  στις κινητοποιήσεις .
Ο διαχωρισμός  των αγροτών ανάλογα με την περιοχή που βρίσκονται , έχουν  διαφορετικά προβλήματα, όπως προσπαθούν  ορισμένοι να πείσουν,  στόχο έχει να σπείρει τη διχόνοια.
Ο πραγματικός διαχωρισμός είναι ανάμεσα στους μεγαλοαγρότες και τη μικρομεσαία αγροτιά  και δεν αφορά τα προβλήματα  αλλά τα συμφέροντα.
Οι οικοδόμοι του νομού μαζί με την υπόλοιπη εργατική τάξη , τη μικρομεσαία αγροτιά , τους μικροΕΒΕ πρέπει να δυναμώσουμε τον αγώνα μας  ισχυροποιώντας τη συμμαχία μας . Συσπειρωμένοι σε ταξική κατεύθυνση  να δώσουμε απάντηση στην πολιτική  κυβέρνησης  -  κουαρτέτου- μονοπωλίων που στόχο έχει να μας φέρει  σε ακόμα πιο δύσκολη θέση  για να μπορέσουν να ικανοποιήσουν τους στόχους τους.
Με σύνθημά μας Εργατιά – Αγροτιά  μια φωνή και μια γροθιά  οργανώνουμε την πάλη μας όχι μόνο να βάλουμε  μπλόκο στα σχέδια τους  αλλά και να περάσουμε στην αντεπίθεση και τον πλούτο που  παράγουμε να τον αξιοποιήσουμε  για τις δικές μα σύγχρονες ανάγκες.
Να σταματήσουμε  την εκμετάλλευση , να ανοίξει ο δρόμος  να γίνουν η εργατική τάξη και οι σύμμαχοί της αφέντες στον τόπο τους.

ΤΟ Δ.Σ.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video