ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μαθήτρια λιποθύμισε από την πείνα και ο δήμος ανέλαβε να στηρίξει την οικογένειά της

Την άμεση αντίδραση της δημοτικής αρχής της Πάτρας προκάλεσε το επεισόδιο με τη μαθήτρια που λιποθύμησε σε σχολείο της πόλης από την πείνα. Ο Δήμος, ήδη εφοδίασε την οικογένειά της με σημαντικές ποσότητες τροφίμων, ενώ η μαθήτρια εντάχθηκε στο πρόγραμμα του Δήμου για δωρεάν παροχή δεκατιανού, που καλύπτει περί τους 1.200 μαθητές. Η Δημοτική Αρχή σε ανακοίνωση της υπογραμμίζει ότι τα άγρια μέτρα εξοντώνουν το λαό και τονίζει ότι το μέλλον δεν μπορεί να είναι τα συσσίτια, η μια σακούλα τρόφιμα. Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου Πατρών: «Φτάνει πια με την αντιλαϊκή πολιτική, την ανεργία, την εξαθλίωση και τη φτώχεια. Το γεγονός της λιποθυμίας μαθήτριας σε σχολείο της πόλης μας, αποκαλύπτει με δραματικό τρόπο τη φτώχεια και την εξαθλίωση που βιώνουν οι λαϊκές οικογένειες της Πάτρας.
Τα άγρια αντιλαϊκά μέτρα των αστικών κυβερνήσεων και τα χειρότερα που έρχονται με τη νέα συμφωνία κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με τους δανειστές, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ, εξοντώνουν κυριολεκτικά το λαό μας. Οι πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής να στηριχθούν τα φτωχά νοικοκυριά, να πάρουν έστω και μικρές ανάσες οι λαϊκές οικογένειες δεν μπορούν να ανατρέψουν τα τραγικά αποτελέσματα της ασκούμενης πολιτικής. Η οικογένεια της μαθήτριας συμμετείχε στο πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας (ΤΕΒΑ), που η κυβέρνηση προπαγάνδιζε ότι θα αντιμετωπίσει τη φτώχεια, αλλά με τα ελάχιστα τρόφιμα που εφοδιάστηκε δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τις διατροφικές ανάγκες της ούτε για δύο μήνες.
Η Τράπεζα Τροφίμων του Δήμου μας ενημερώθηκε άμεσα από τη Διευθύντρια του σχολείου για το γεγονός και την ίδια στιγμή εφοδίασε με ικανή ποσότητα τροφίμων την οικογένεια της μαθήτριας, η οποία με πρωτοβουλία του Κοινωνικού Οργανισμού εντάχθηκε στο πρόγραμμα δωρεάν παροχής δεκατιανού που υλοποιεί ο Δήμος και καλύπτει πάνω από 1.200 μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Επίσης ο Δήμος μας πρότεινε να καλύψει τις ανάγκες όλης της οικογένειας Συνεχίζουμε σταθερά με τα συνθήματα της μεγάλης πορείας κατά της ανεργίας από την Πάτρα στην Αθήνα, “Δουλειά για όλους, Δουλειά με δικαιώματα”, “Άμεσα μέτρα προστασίας των ανέργων και των οικογενειών τους”. Το μέλλον μας τον 21ο αιώνα δεν μπορεί να είναι τα συσσίτια, η μια σακούλα τρόφιμα από την Τράπεζα Τροφίμων και τα ψίχουλα των προγραμμάτων “αντιμετώπισης” της φτώχειας».
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video