ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σε δημόσια διαβούλευση η διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια «Εκσυγχρονισμός Συστήματος Φωτεινής Σηματοδότησης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας»

Μέχρι την ερχόμενη Κυριακή 9 Ιουλίου θα είναι σε εξέλιξη η ανοικτή Δημόσια Διαβούλευση του τεύχους της διακήρυξης του ανοικτού ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού άνω των ορίων για την προμήθεια «Εκσυγχρονισμός Συστήματος Φωτεινής Σηματοδότησης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας».

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προχώρησε στην ανοικτή διαβούλευση του τεύχους διακήρυξης ώστε οι ενδιαφερόμενοι να έχουν τη δυνατότητα παρέμβασης και υποβολής τυχόν παρατηρήσεων σχετικά με τις προδιαγραφές, καθώς και για να υπάρχει η μέγιστη δυνατή διαφάνεια στη συγκεκριμένη διαδικασία.

Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν στη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης προκειμένου «μέσα από μια δημοκρατική, ανοικτή και δημόσια διαδικασία να προχωρήσουμε σωστά και μεθοδικά, ώστε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε ένα σημαντικό έργο για την οδική ασφάλεια στην Περιφέρειά μας».

Το συγκεκριμένο έργο έχει λάβει Κωδικό ΟΠΣ5002678 και είναι συνολικού προϋπολογισμού 1.815.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Το τεύχος της διακήρυξης καθώς και οι τεχνικές προδιαγραφές των ειδών δύναται να τροποποιηθούν κατά την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της Δημόσιας Διαβούλευσης.

Η διαβούλευση γίνεται στον ιστότοπο του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) (http://ift.tt/1g6NqeE) στο σύνδεσμο Διαβουλεύσεις και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (www.pde.gov.gr).

Μετά το πέρας της προθεσμίας για τη διενέργεια της Δημόσιας Διαβούλευσης θα αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας με τα στοιχεία των οικονομικών φορέων που συμμετείχαν στη διαδικασία και θα αναρτηθούν οι υποβληθείσες παρατηρήσεις.

Επισημαίνεται ότι τα σχόλια των οικονομικών φορέων αναρτώνται αυτούσια στην ηλεκτρονική φόρμα του ΕΣΗΔΗΣ.

 

Εξοπλισμός φωτεινής σηματοδότησης:

  1. Προμήθεια και τοποθέτηση Κέντρου Φωτεινής Σηματοδότησης και Επιτήρησης Αναγγελίας Βλαβών  (Κ.Φ.Σ.Κ.Ε.Α.Β.)
  2. Προμήθεια συσκευών  για επικοινωνία  με  το  Κ.Φ.Σ.Κ.Ε.Α.Β.
  3. Προμήθεια-αποξήλωση (μετατόπιση ρυθμιστή) και εγκατάσταση ρυθμιστή  χωρητικότητας εξοπλισμένου κατάλληλα μέχρι δεκαέξι (16) ομάδες σηματοδοτών και επεκτάσιμος με αντίστοιχες δομικές μονάδες εξόδου, καλωδιώσεις κ.λπ. βοηθ. εξοπλισμό μέχρι τριάντα δύο (32) ομάδες σηματοδοτών.
  4. Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού αναβάθμισης του  ρυθμιστή  για  την  σύνδεσή του με το νέο Κ.Φ.Σ.Κ.Ε.Α.Β.
  5. Προμήθεια –αποξήλωση- τοποθέτηση, χαμηλού σηματοδότη  οχημάτων τριών (3) πεδίων, διαμ. 200 mm και φωτ. ενδείξεων (κο-κι-πρ) ή (κο-κι-κι).
  6. Προμήθεια –αποξήλωση- τοποθέτηση, χαμηλού σηματοδότη  πεζών δύο (2) πεδίων, διαμ. 200 mm και φωτ. ενδείξεων (κο-πρ).
  7. Προμήθεια –αποξήλωση- τοποθέτηση, αναρτημένου σηματοδότη οχημάτων τριών (3) πεδίων, διαμ. 200 mm και φωτ. ενδείξεων (κο-κι-πρ) ή (κο-κι-κι), με πλαίσιο ανάρτησης.
  8. Προμήθεια –αποξήλωση- τοποθέτηση, αναρτημένου σηματοδότη οχημάτων δύο (2) πεδίων, διαμ. 200 mm και φωτ. ενδείξεων (κι-κι), με πλαίσιο ανάρτησης.
  9. Προμήθεια –αποξήλωση- τοποθέτηση, χαμηλού σηματοδότη οχημάτων τριών (3) πεδίων, διαμ. 300 mm και φωτ. ενδείξεων (κο-κι-πρ) ή (κο-κι-κι).
  10. Προμήθεια –αποξήλωση- τοποθέτηση, χαμηλού σηματοδότη πεζών δύο (2) πεδίων, διαμ. 300 mm και φωτ. ενδείξεων (κο-πρ).
  11. Προμήθεια –αποξήλωση- τοποθέτηση, αναρτημένου σηματοδότη οχημάτων τριών (3) πεδίων, διαμ. 300 mm και φωτ. ενδείξεων (κο-κι-πρ) ή (κο-κι-κι), με πλαίσιο ανάρτησης.
  12. Προμήθεια –αποξήλωση- τοποθέτηση,  αναρτημένου  σηματοδότη  οχημάτων δύο (2) πεδίων, διαμ. 300 mm και φωτ. ενδείξεων (κι-κι), με πλαίσιο ανάρτησης.
  13. Προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικού πλαισίου τοποθέτησης μονάδων ενσύρματης επικοινωνίας.
  14. Προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικού πλαισίου τοποθέτησης μονάδων ασύρματης επικοινωνίας.
  15. Προμήθεια  και τοποθέτηση ή αντικατάσταση ηχητικής διάταξης τυφλών με μπουτόν κλήσης και ασύρματο πομποδέκτη.
  16. Προμήθεια  και τοποθέτηση μονάδων αντίστροφης μέτρησης  (σηματοδοτών τύπου LED  Φ 200 κ.λ.π.) για χρήση σε Φ-Σ πεζών.
  17. Εκπόνηση σηματοδοτικών προγραμμάτων κόμβου.


Περιφερεια Δυτικής Ελλάδας">
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video