ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επιστολή σχόλιο από τον διαχειριστή μας Κτύπησαν Ελληνοαυστραλό τουρίστα

Διαβάστε από το makelio την είδηση και δείτε το βίντεο:

 


Πηγή...www.makeleio.gr

Μαρτυρία σοκ για τον τουρίστα που ξυλοκοπήθηκε: «Ο άνθρωπος έτρεχε και τον βαράγανε πισώπλατα» (βίντεο)

Αίσθηση έχει προκαλέσει η επίθεση και ο ξυλοδαρμός Ελληνοαυστραλού τουρίστα που ψώνιζε στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή.
Η σύζυγος του άντρα που δέχτηκε την επίθεση μίλησε στον Alpha και σημείωσε: «Απλώς περπατούσαμε και οι τέσσερις σαν να μη συμβαίνει τίποτα, όταν ξαφνικά γύρισαν και χτύπησαν τον σύζυγό μου. Αίμα παντού, η κόρη μου έκλαιγε, λιποθύμησε, έχασε τις αισθήσεις της, προσπάθησα να τον τραβήξω μακριά, αλλά δεν τους ενδιέφερε, έσπρωξαν τη μητέρα μου, εμένα, το παιδί.

Σοβαρά τώρα; Τι ζώα είναι αυτά; Δεν μπορεί να συνέβη αυτό. Δεν γίνεται να συμβαίνουν αυτά…».
«Δεν σταματάγανε. Ο άνθρωπος έτρεχε και τον βαράγανε πισώπλατα», ανέφερε στην κάμερα του Alpha αυτόπτης μάρτυρας.
«Βγήκαν δύο άτομα και χτύπησαν έναν κύριο, τουρίστα για την ακρίβεια, στο κεφάλι του. Επικράτησε ένας πανικός. Είναι πολύ άσχημο αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας», δήλωσε μια άλλη γυναίκα που ήταν μπροστά στο περιστατικό.
Κτύπησαν Ελληνοαυστραλό τουρίστα


Σχόλιο:Από τον Διαχειριστή μας
Είμαι αγανακτισμένος από το περιστατικό δεν θα έπρεπε να συμβεί καλά έκανε ο Άνθρωπος και ψώνισε αφού την άλλη ήμερα θα έφευγε,Είμαι χριστιανός ορθόδοξος αλλά δεν συμφωνώ με το να είναι κλειστά τα καταστήματα  την Κυριακή. Όμως να ανοίγουν μετά την Εκκλησία δηλαδή μετά της δέκα ( 10 ) το πρωί..Μας εκπλήσσει το γεγονός για ποιο λόγο η Αστυνομία δεν προέβη σε καμία σύλληψη ... εμ βεβαία αν ήταν λαθρό μετανάστης θα σήκωναν ακόμη και της πέτρες΄΄ Δε κατηγορώ την Αστυνομία διότι δεν φταίει, κατηγορώ τους φυσικούς τους προϊστάμενους δηλαδή το υπουργείο που δεν έδωσε εντολή για  συλλήψεις
ΣΥΜ. Ήρθα κι Εγω για δια διακοπές στην Ελλάδα..Με αφορμή το περιστατικό  αποφάσισα να επιστρέψω στην ξενιτιά και να μην ξανά έρθω για διακοπές στην Ελλάδα διότι σε λίγο δεν θα υπάρχει    
. Διαχειριστής

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video