ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Διεθνής Προβολή Της Άρτας Μέσα Από Την Επίσκεψη Του Mototour Of Nations 2017

Διεθνής προβολή της Άρτας μέσα από την επίσκεψη του Mototour of Nations 2017
Με παραπάνω από 300 μοτοσικλέτες γέμισε σήμερα το πρωί η Άρτα, στο πλαίσιο της επίσκεψης των Mototour of Nations 2017, που διοργανώθηκε για πρώτη..... φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ήπειρο.
Οι μοτοσικλετιστές από 20 και πλέον χώρες της Ευρώπης (όπως Ανδόρα, Βέλγιο, Γαλλία, Ελβετία, Δανία, Κροατία, Βρετανία, Μονακό κ.α.) θαύμασαν το ιστορικό Γιοφύρι της Άρτας, καθώς και τα μνημεία της περιοχής μας, προβάλλοντας διεθνώς την Άρτα.
Τους υποδέχθηκαν σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Κώστας Χαρακλιάς και ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ ΟΤΑ, Κώστας Ζέρβας.
«Θέλουμε να αναδείξουμε την Άρτα ως προορισμό και για τις συναντήσεις των διαφόρων ενώσεων μοτοσικλετιστών ή ιδιοκτητών αυτοκινήτων, συμβάλλοντας έτσι στην διεθνή προβολή της περιοχής μας. Ο καθένας απο τους επισκέπτες, εάν γνωρίσει την περιοχή μας και μείνει ευχαριστημένος, μπορεί να την επισκεφτεί ξανά ή να προτείνει σε κάποιον άλλο να την επισκεφθεί. Ευχαριστούμε το Mototour of Nations που επέλεξε την Ήπειρο και την Άρτα για μια τόσο μεγάλη εκδήλωση και στόχος μας είναι να φιλοξενήσουμε ανάλογες εκδηλώσεις και στο μέλλον. Δεν αφήνουμε καμία ευκαιρία αναξιοποίητη και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να αναδείξουμε την περιοχή μας και να ενισχύσουμε τις τοπικές μας επιχειρήσεις» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης. 

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video