ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κλείνει από 1η Νοεμβρίου το Γραφείο Ελέγχου Διεθνών Μεταφορών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Κλείνει από 1η Νοεμβρίου το Γραφείο Ελέγχου Διεθνών Μεταφορών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Το Γραφείο Ελέγχου Διεθνών Μεταφορών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που λειτουργεί στο Λιμάνι της Πάτρας, για την χορήγηση των καρτών διέλευσης, από την 1η Νοεμβρίου 2018 σταματά τη λειτουργία του. Σε όλη τη χώρα, οι κάρτες χορηγούνται από τα τελωνεία της χώρας και ηλεκτρονικά. Για λόγους ίσης μεταχείρισης και διαφάνειας, οι κάρτες θα πρέπει να χορηγούνται με τον ίδιο τρόπο και στην Πάτρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, από το Γραφείο Πάτρας, χορηγούνται περίπου 80 κάρτες ετησίως χωρίς να έχει δυνατότητα πρόσβασης στο σύστημα διαχείρισης των καρτών διέλευσης και χωρίς να εξασφαλίζεται ο διαφανής έλεγχος της διακίνησης των καρτών και της επιστροφής αυτών μετά την ολοκλήρωση του δρομολογίου.

Για το θέμα αυτό, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας έχει στείλει επιστολές στον Διοικητή της ΑΑΔΕ, ενώ έχει ενημερώσει και τον Γ.Γ. του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών από 14 Σεπτεμβρίου 2018, ζητώντας την ένταξη στην ηλεκτρονική διαχείριση και της Πάτρας, μέσω του Τελωνείου.

Για το μεταβατικό στάδιο και έως ότου διευθετηθεί πλήρως το θέμα, οι ενδιαφερόμενοι μεταφορείς, που επιθυμούν να παραλάβουν κάρτα διέλευσης, θα πρέπει να απευθύνονται έγκαιρα στα εξής τηλέφωνα της Διεύθυνσης Μεταφορών: 2613-620447, 420, 405, 424, καθημερινά 08:00-14:00. Για την παραλαβή νέας κάρτας απαιτείται η κατάθεση βεβαίωσης επιστροφής τυχόν προηγούμενης.



Περιφερεια Δυτικής Ελλάδας">
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video