ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ηλεία: Νέο περιστατικό με φόλες - Νεκρός δεσποζόμενος σκύλος

Σχόλιο

Αίσχος και ντροπή. Ρε καθάρματα γιατί το κάνετε αυτό τι σας φταίνε τα άμοιρα τα ζώα .θα έπρεπε να τα σέβεστε και όχι να σκοτώνετε ευχόμαστε από καρδιάς να έχετε κι εσείς ίδιο το μαρτυρικό θάνατο που έχουν τα καημένα που στο κάτω κάτω της γραφής δεν φταίνε σε τίποτα που το μόνο τους αμάρτημα είναι ότι γεννήθηκαν σκύλοι..Και αν θέλετε να μάθετε τι αξία όχι χρηματική έχει ένας Σκύλος ρωτήστε έναν Αστυνομικό που χρησιμοποιεί τον σκύλο σε διάφορες υπηρεσιακές εργασίες  ... 
Ρε κάθαρμα φονιά ο Σκύλος έχει σώσει κόσμο και κοσμάκη ρώτα να μάθεις ρε κτήνος ψυχικά άρρωστε...





  Πηγή...http://www.ilialive.gr


Ηλεία: Νέο περιστατικό με φόλες - Δεν βρίσκουν τραγικό τέλος μόνο τα αδέσποτα στην Ηλεία. Θύματα των αδίστακτων δολοφόνων πέφτουν και δεσποζόμενα ζώα.

Το πιο πρόσφατο περιστατικό που καταγράφηκε είναι αυτό στην περιοχή της Μαγούλας με θύμα το σκύλο μιας 27χρονης γυναίκας.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία "...
από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος προχθές το βράδυ στη Μαγούλα Ηλείας αποπειράθηκε να θανατώσει σκύλο 27χρονης ημεδαπής, παρέχοντάς του δηλητηριασμένη τροφή".

Δεν βρίσκουν τραγικό τέλος μόνο τα αδέσποτα στην Ηλεία. Θύματα των αδίστακτων δολοφόνων πέφτουν και δεσποζόμενα ζώα.
Το πιο πρόσφατο περιστατικό που καταγράφηκε είναι αυτό στην περιοχή της Μαγούλας με θύμα το σκύλο μιας 27χρονης γυναίκας.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία "... από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος προχθές το βράδυ στη Μαγούλα Ηλείας αποπειράθηκε να θανατώσει σκύλο 27χρονης ημεδαπής, παρέχοντάς του δηλητηριασμένη τροφή".




Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video