ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νέα έκκληση βοήθειας για τη μικρή Ελένη Μαβίδη από τη Λάρισα – Δίνει σκληρή μάχη με σπάνια αρρώστια



Πηγή...https://www.onlarissa.gr/

ΛΑΡΙΣΑ

Νέα έκκληση βοήθειας για τη μικρή Ελένη Μαβίδη από τη Λάρισα – Δίνει σκληρή μάχη με σπάνια αρρώστια


Πέρυσι η μικρή Ελένη Μαβίδη από ιη Λάρισα διαγνώστηκε με καρκίνο, συγκεκριμένα τον περασμένο Νοέμβριο, διαγνώστηκε με Παρασπονδυλικό Σάρκωμα Ewing, που αποτελεί την πιο κακοήθη μορφή νεοπλάσματος των οστών. Από τότε ξεκίνησε ένας
«Γολγοθάς» για εκείνη και την οικογένειά της. Με την υποστήριξη του κόσμου η Ελένη με την οικογένειά της  είναι από τα μέσα Ιουνίου του 2018, στη Γερμανία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο UK Munster για ιη θεραπεία της.
Όπως αναφέρουν οι γονείς Γιάννης και Σάντρα Μαβίδη «αισθανόμαστε ασφάλεια εδώ είμαστε σε ειδικό κέντρο για EWING Σαρκώματα. Πιστεύουμε ότι έχουμε κάνει ίο καλύτερο για την Ελένη και ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί. Η Ελένη έκανε 30 ακτινοβολίες καθημερινά σε αναισθησία, και στη συνεχεία έκανε και 6 περαιτέρω χημειοθεραπείες. Και πρέπει να κάνει άλλες δύο για να τελειώσει. Η τελευταία Μαγνητική έδειξε πως ο όγκος μίκρυνε. Το κόστος για την περαιτέρω θεραπεία δεν καλύπτεται από το ποσό που έχουμε καταβάλει.
Έχουμε λάβει μια νέα εκτίμηση κόστους για να τελειώσει η Ελένη τη θεραπεία και για τα επόμενα δύο χρόνια κατά τα οποία θα γίνουν πολύ συχνοί επανέλεγχοι (κάθε 2 μήνες) το οποίο αγγίζει τα 80.000 ευρώ. Για αυτό θα μας επιτρέψετε για άλλη μια φορά να ζητήσουμε τη βοήθειά σας γιατί το αποδείξαμε ότι όλοι μαζί μπορούμε. Και η παραμικρή βοήθεια είναι πολύτιμη».
Μέσα από τις σελίδες της σημερινής «Ελευθερίας» η οικογένεια Μαβίδη έκανε έκκληση για βοήθεια προκειμένου η Ελένη να ολοκληρώσει τη θεραπεία της.
Ο ερανικός λογαριασμός που άνοιξε η οικογένεια είναι στην MALTESER MLINSTER Γερμανία. Δικαιούχος: MALTESER HILFSDIENST MMM IBAN:DE89370601201201214013 BIC:GENODED1PA7 Τράπεζα: PAX BANK KOELN Αιτιολογία: MMM-ELENI. Διεύθυνση του Καταθέτη για την Απόδειξη. «Ευχαριστούμε χωρίς εσάς δεν θα τα είχαμε καταφέρει μέχρι εδώ», σημειώνει η οικογένεια.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video