ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνεργασία ελληνικών και αλβανικών Αρχών για τα μέτρα ασφαλείας,στην κηδεία του Κατσίφα



Πηγή  http://epirusgate.blogspot.gr

Συνεργασία ελληνικών και αλβανικών Αρχών για τα μέτρα ασφαλείας,στην κηδεία του Κατσίφα

Αλλεπάλληλες επικοινωνίες μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών αστυνομικών και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο είναι σε εξέλιξη από χθες το βράδυ καθώς η αλβανική πλευρά εκφράζει ανοικτά την ανησυχία της για το ενδεχόμενο επεισοδίων κατά τη διάρκεια της κηδείας του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα.Σύμφωνα με πληροφορίες η αλβανική πλευρά έχει εκπονήσει ένα ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο για θέματα τάξης, στο οποίο θα...
συμμετέχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.Οι πληροφορίες τους αναφέρουν ότι πάνω από 2.000 άτομα θα βρίσκονται στην κηδεία του 35χρονου ενώ κομβικό είναι το σημείο του ελέγχου διαβατηρίων. Για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις και μικροεντάσεις συμφωνήθηκε και από τις δύο χώρες να αυξηθούν τα άτομα στον διαβατηριακό έλεγχο και να συμμετέχουν και ειδικές ομάδες ώστε να αποφευχθεί η μακροχρόνια αναμονή.Η Κακαβιά θα είναι το σημείο στο οποίο θα υπάρχουν Αλβανοί και Έλληνες αξιωματικοί οι οποίοι στην ουσία θα ανταλλάσσουν τις πληροφορίες τους, μεταξύ των αστυνομιών των δύο χωρών.Χαρακτηριστικό της ανησυχίας της αλβανικής αστυνομίας είναι και το γεγονός ότι ο ίδιος ο αρχηγός της αλβανικής αστυνομίας θα βρίσκεται στην περιοχή που θα γίνει η κηδεία του 35χρονου για να δίνει συνεχώς εντολές για ψυχραιμία και νηφαλιότητα.Η Ελλάδα θα προχωρήσει σε ελέγχους των πούλμαν που θα μεταφέρουν Έλληνες για την κηδεία του 35χρονου και κυρίως οι έλεγχοι αυτοί θα γίνονται κατά τη διαδρομή μέχρι τα ελληνοαλβανικά σύνορα.Η ελληνική πλευρά μέχρι στιγμής γνωρίζει ότι μεγάλο ποσοστό ατόμων θα κινηθούν κυρίως από τη βόρεια Ελλάδα και την περιοχή της Αττικής.Ο απεσταλμένος του CNN Greece βρίσκεται στους Βουλιαράτες και μεταδίδει όλες τις εξελίξεις


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video