ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επίθεση αντιεξουσιαστών με μπογιές στο Γαλλικό Ινστιτούτο

Μπορεί στην πρώτη τους απόπειρα να έγιναν αντιληπτοί και να είχαμε συλλήψεις ωστόσο αυτή τη φορά οι αντιεξουσιαστές έβαψαν τον τοίχο του Γαλλικού Ινστιτούτου στη Πάτρα Έγραψαν σύνθημα για τον Λιβανέζο Ζωρζ Αμπνταλλά και πέταξαν μπογιές. Με ανακοίνωσή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, τα μέλη του Δυσήνιου Ίππου ανέλαβαν την ευθύνη. Διαβάστε την ανακοίνωση: «Το απόγευμα της Παρασκευής 2 Nοέμβρη πραγματοποιήθηκε η καλεσμένη από την αναρχική ομάδα "δυσήνιος ίππος" και συντρόφους - συντρόφισσες συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Ζώρζ Αμπνταλλά μπορστά στο Γαλλικό Ινστιτούτο Πάτρας, στην οδό Φιλοοποίμενος 54.Συμμετείχαν περίπου 25 άτομα.
 Η συγκέντρωση κράτησε περισσότερο από μια ώρα, μοιράστηκαν εκατοντάδες κείμενα στους περαστικούς και πετάχτηκαν τρικάκια. Ισχυρή αστηνομική δύναμη προστάτευε το Γαλλικό Ινστιτούτο, το οποίο και αναγκάστηκε να παραμείνει κλειστό για το απόγευμα της Παρασκευής. Την περασμένη Τετάρτη 24/10, 2 σύντροφοι από την ομάδα μας συνελήφθησαν έξω από το Γαλλικό Ινστιτούτο την ώρα που έγραφαν συνθήματα αλληλεγγύης στον Λιβανέζο αγωνιστή Ζωρζ Αμπνταλλά. Υπάλληλοι του Ινστιτούτου, όταν τους αντιλήφθηκαν, ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία και τους συνέλαβε έξω από το κτίριο. Αφού κρατήθηκαν για κάποιες ώρες στη ΓΑΔ Αχαΐας, τους ασκήθηκε δίωξη για διακεκριμένη φθορά από κοινού και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι. Το βράδυ του Σαββάτου 3 Νοέμβρη, σύντροφοι και συντρόφισσες πραματοποίησαν παρέμβαση αλληλεγγύης στο Ζωρζ Αμπνταλλά γράφωντας συνθήματα, πετώντας τρικάκια και κόκκινες μπογιές στο Γαλικό Ινστιτούτο Πάτρας. Οι διώξεις και η τρομοκρατία δεν μας πτοούν. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε όσους αντιστέκονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη, στους αγώνες των καταπιεσμένων για ελευθερία, ισότητα και αξιοπρέπεια. Και δεν θα αφήσουμε κανέναν αγωνιστή όμηρο στα χέρια του κράτους!» Πηγή: tempo24 Πηγή: Πάτρα: Επίθεση αντιεξουσιαστών με μπογιές στο Γαλλικό Ινστιτούτο | iefimerida.gr
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video