ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος: Γνώμη στο νομοσχέδιο για τους εταιρικούς μετασχηματισμούς

Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος: Γνώμη στο νομοσχέδιο για τους εταιρικούς μετασχηματισμούς

Το νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης για τους εταιρικούς μετασχηματισμούς συζητήθηκε σήμερα Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 στη συνεδρίαση του Δικτύου «Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδος (ΣΕΑΔΕ)» που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Πάτρα, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνου Καρπέτα.

Η συνεδρίαση έγινε παρουσία μελών της «Συμμαχίας» που εκπροσωπούν επιχειρηματικούς, βιομηχανικούς και επαγγελματικούς φορείς της Δυτικής Ελλάδας.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης διατυπώθηκαν απόψεις και προτάσεις, επί των άρθρων του νομοσχεδίου, στο πλαίσιο της διαβούλευσης που βρίσκεται σ’ εξέλιξη και στην οποία μετέχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

«Μεταβάλλεται το τοπίο επιχειρηματικής δραστηριότητας. Μέχρι σήμερα είχαμε ένα εταιρικό δίκαιο το οποίο ήταν κατακερματισμένο, με πολλά και διαφορετικά νομοθετήματα. Υπήρχε μια νομοτεχνική ακαταστασία. Υπήρχαν ελλείψεις και ασάφειες. Τώρα υιοθετείται το Γερμανικό μοντέλο. Ενοποιούνται και κωδικοποιούνται το Εταιρικό με το Φορολογικό Δίκαιο. Στην ουσία αυτές οι αλλαγές δίνουν ώθηση στην επιχειρηματικότητα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Καρπέτας.

Ποιοι συμμετείχαν

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν οι: Πέτρος Μαντάς και Αντώνιος Βαβουλιώτης (Σύνδεσμος Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων στη ΒΙΠΕ Πατρών – ΣΕΒΙΠΑ), Νικόλαος Κοτσώνης (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας -ΣΕΒ ΠΔΕ), Θεόδωρος Τσούμπελης (Επιμελητήριο Αχαΐας), Γιώργος Τελώνης (Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Ελλάδας) και Δημήτρης Νικολακόπουλος (Ομοσπονδία Επαγγελματικών – Βιοτεχνικών – Εμπορικών Σωματείων Νομού Αχαΐας -ΟΕΒΕΣΝΑ).



Περιφερεια Δυτικής Ελλάδας">
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video