ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πάτρα: Μπουρλότο της Κτηματικής στη λειτουργία της πόλης-

Σε ρυθμούς πεζοδρόμησης της οδού Μαιζώνος στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδίου για την πραγματοποίηση αλλαγών και την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Πάτρας, κινείται πλέον η Δημοτική Αρχή. Το σενάριο, που έρχεται να κουμπώσει τόσο με τις αντιδρομήσεις των Κανακάρη και Κορίνθου όσο και την αμφιδρόμηση της Αγίας Σοφίας, βάζει στο «κάδρο» και την οδό Αράτου η οποία μπαίνει στο «παιχνίδι» με πρόβλεψη για διπλό ρεύμα κυκλοφορίας.
Τρέλα με την Ποσειδώνος
Στο μεταξύ αίσθηση προκαλεί η ….οδηγία της Κτηματικής Υπηρεσίας προς τον Δήμο Πατρέων, σύμφωνα με την οποία ζητείται να διακόψει την κυκλοφορία στην οδό Ποσειδώνος στο Ρίον επειδή είναι Αιγιαλός!!!!
Οπως χαρακτηριστικά είπε ο αντιδήμαρχος Χρ. Κορδάς, μιλώντας στον Γιάννη Γεωργόπουλο και την εκπομπή «Πράσινο, κόκκινο σε γαλάζιο φόντο» στο Ράδιο Γάμμα, η Κτηματική Υπηρεσία βάζει μπουρλότο στην λειτουργία της πόλης.
Ούτε λίγο, ούτε πολύ, η Κτηματική υποστηρίζει ότι αυτό που βλέπετε δεκαετίες τώρα και κινούνται πάνω του πεζοί και αυτοκίνητα, δεν είναι δρόμος, είναι θάλασσα…
Με την αξίωση της Κτηματικής για κλείσιμο της Ποσειδώνος, τίθεται μείζον θέμα ως προς τις οικοδομές που βρίσκονται πάνω σε αυτή, αλλά και την οικονομία της πόλης, καθώς στο δρόμο αυτό βρίσκονται πολλά καταστήματα εστίασης και αναψυχής.
Οπως τόνισε ο κ. Κορδάς, δεν είναι τυχαίο όσα συμβαίνουν με τις απαιτήσεις της Κτηματικής Υπηρεσίας τώρα, με την παρούσα Δημοτική Αρχή.
Σημειώνεται ότι εκτός από την οδό Ποσειδώνος στο Ρίο, θέματα θέτει η Κτηματική Υπηρεσία ακόμα για τον Κόκκινο Μύλο, την Ηρώων Πολυτεχνείου και τα εκεί καταστήματα, ακόμα και για την περιοχή της Πλαζ και τον δρόμο που οδηγεί σε αυτή, καθώς δεν επιτρέπει στον Δήμο να κάνει ούτε έργα στο κατεστραμμένο οδόστρωμα, αδιαφορώντας αν θα συμβεί κάποιο ατύχημα.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΧΡ. ΚΟΡΔΑΣ

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video