ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ξεσηκώθηκαν πολίτες, σωματεία και φορείς της Αμφιλοχίας για το (ΚΕΦΙΑΠ πρώην ΚΑΦΚΑ)

Ξεσηκώθηκαν πολίτες, σωματεία και φορείς της Αμφιλοχίας για τ (ΚΕΦΙΑΠ πρώην ΚΑΦΚΑ).
Ξεσηκώθηκαν πολίτες, σωματεία και φορείς της Αμφιλοχίας και πραγματοποίησαν σήμερα, 7/11, στις 11 το πρωί στην παραλία της πόλης, κινητοποίηση – διαμαρτυρία για το μέλλον του Ιδρύματος «Κέντρο Φυσικής....
Ιατρικής Αποκατάστασης Αμφιλοχίας» (ΚΕΦΙΑΠ πρώην ΚΑΦΚΑ).
Η αδιαφορία των υπευθύνων τους ώθησε στην κινητοποίηση, όπως λένε, αφού παρά τις υποσχέσεις που πήραν δεν έγινε το παραμικρό. «Μας υποσχέθηκαν ότι θα φροντίσουν το συντομότερο δυνατόν.Τους ενοχλήσαμε πολλές φορές και τηλεφωνικώς στην 6η ΥΠΕ. Μετά από πολλές ενοχλήσεις- πιέσεις, ο Διοικητής και ο Διευθυντής του Νοσοκομείου Αγρινίου (που ανήκει διοικητικά το ΚΕΦΙΑΠ), επισκέφτηκαν το Ίδρυμα, και με την παρουσία μελών της επιτροπής, περιόδευαν και κατέγραψαν όλα τα προβλήματα των κτιριακών εγκαταστάσεων καθώς και του μηχανολογικού εξοπλισμού. 
Κατά την αυτοψία που έγινε στο χώρο εντοπίστηκαν ελλείψεις σε προσωπικό και εργασίες συντήρησης ενώ ο κ. Παπαδόπουλος μας υποσχέθηκε επισκευή των μηχανημάτων, αλλαγή των φθαρμένων καλυμμάτων του φυσικοθεραπευτηρίου, την εκπόνηση μελέτης επισκευής της στέγης του ΚΕΦΙΑΠ κ.α. Με μεγάλη υπομονή περιμέναμε να ανταποκριθούν στις υποσχέσεις τους, τουλάχιστον για τα στοιχειώδη, αλλά μάταια…» δήλωσαν στο agriniosite.gr μέλη της επιτροπής αγώνα.



Ο πρόεδρος των συνταξιούχων Αμφιλοχίας κος. Δημήτρης Αρσένης μιλώντας στην εκπομπή “ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ” στη Νανά Θεοδωροπούλου στον aeras fm 99.5 αναφέρθηκε στις μεγάλες ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως, ψυχολόγους, φυσικοθεραπευτές, λογοθεραπευτές κ.α, τις άσχημες συνθήκες που επικρατούν στο εσωτερικό του κτιρίου αφού στάζουν νερά ενώ κατέληξε ότι πανάκριβα μηχανήματα παραμένουν στις αποθήκες αναξιοποίητα και σκουριάζουν!
ΠΗΓΗ

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video