ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Απολογισμός πεπραγμένων 2018 και προτεραιότητες για το 2019 στη συνεδρίαση του ΔΣ του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Απολογισμός πεπραγμένων 2018 και προτεραιότητες για το 2019 στη συνεδρίαση του ΔΣ του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Ο απολογισμός πεπραγμένων του 2018 και οι στόχοι που έχουν τεθεί για το 2019, απασχόλησαν τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε, υπό τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και Πρόεδρο του Π.Τ.Α. Απόστολο Κατσιφάρα,την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Πάτρα.

Τα μέλη του Δ.Σ. ενημερώθηκαν για τα αποτελέσματα των δύο διαγωνισμών ιδεών που ολοκλήρωσε μέσα στο 2018 το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης και αφορούν την περιοχή του Φράγματος Πείρου - Παραπείρου και τη διαμόρφωση Περιαστικού Πάρκου Πολιτισμού πέριξ του Αρχαιολογικού Μουσείου της Πάτρας. Επίσης ανακοινώθηκε ότι σε φάση επεξεργασίας βρίσκεται η προκήρυξη του τρίτου διαγωνισμού με τίτλο «Μελέτη Στρατηγικής Χωροταξικής Ανάπτυξης περιοχής τηςλίμνης Τριχωνίδας», ο οποίος πρόκειται να προκηρυχτεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι οι δέκα αρχιτεκτονικές προτάσεις για τη διαμόρφωση Περιαστικού Πάρκου Πολιτισμού πέριξ του Αρχαιολογικού Μουσείου της Πάτρας και η βραβευθείσα πρόταση του διαγωνισμού «Μελέτη Στρατηγικής Χωροταξικής Ανάπτυξης της περιοχής του Φράγματος Πείρου - Παραπείρου (Τεχνητή Λίμνη Αστερίου)», θα παρουσιαστούν στο ευρύ κοινό σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 στον πολυχώρο εκδηλώσεων Royal, στην Πάτρα.

Ο Διευθυντής του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Χρήστος Τζομάκας προχώρησε σε μια πρώτη εκτίμηση των οικονομικών αποτελεσμάτων του 2018, τα οποία συνεχίζουν τη θετική τους πορεία. Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία οι κατανομές αυξήθηκαν σε πάνω από 62 εκατ. ευρώ το 2018, από 45 εκατ. ευρώ που ανήλθαν το 2017, ενώ κατά την περυσινή χρονιά έγιναν πληρωμές που ξεπέρασαν τα 32 εκατ. ευρώ,χρήματα που διοχετεύτηκαν στην τοπική οικονομία.

Κατά τη συνεδρίαση τονίστηκε ο κομβικός ρόλος που διαδραματίζει το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας, καθώς λειτουργεί ως φορέας διαχείρισης των πιστώσεων του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, αλλά και χρηματοδοτήσεων προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Χαρακτηριστικό είναι ότι το Π.Τ.Α. υλοποιεί έξι σημαντικά ευρωπαϊκά έργα.



Περιφερεια Δυτικής Ελλάδας">
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video