ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δημοπρατείται με 2,6 εκατομμύρια ευρώ η «Συντήρηση οδικών αξόνων από Κατάκολο - Αγ. Ανδρέα - Σκουροχώρι - Μυρτιά προς Αγ. Ηλία και Δουνέικα - Αμαλιάδα» της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας

Δημοπρατείται με 2,6 εκατομμύρια ευρώ η «Συντήρηση οδικών αξόνων από Κατάκολο - Αγ. Ανδρέα - Σκουροχώρι - Μυρτιά προς Αγ. Ηλία και Δουνέικα - Αμαλιάδα» της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας

Στη δημοπράτηση μίας ακόμα σημαντικής εργολαβίας που αφορά στη συντήρηση και την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας του επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας προχώρησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Πρόκειται για το έργο «Συντήρηση Οδικών Αξόνων και Συνδετήριων Τμημάτων από Κατάκολο - Αγ. Ανδρέα - Σκουροχώρι - Μυρτιά προς Αγ. Ηλία και Δουνέικα - Αμαλιάδα», συνολικού προϋπολογισμού 2,6 εκατ. ευρώ, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Προτεραιότητα θα δοθεί στις εργασίες επισκευής και συντήρησης για την αποκατάσταση των υπαρχουσών φθορών του συγκεκριμένου οδικού δικτύου. Θα εκτελεστούν ακόμα εργασίες άρσης επικινδυνότητας και αποκαταστάσεις βλαβών σε στηθαία ασφαλείας, πινακίδες κατακόρυφης σήμανσης κλπ. Το έργο θα εκτελεστεί από την διεύθυνση Τεχνικών έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας που υλοποιεί τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για ασφαλέστερες μετακινήσεις και βελτίωση της προσβασιμότητας στο οδικό δίκτυο.

Ειδικότερα, προβλέπεται να εκτελεστούν:

Χωματουργικές εργασίες για: καθαρισμό τάφρων, πρανών, ερεισμάτων, συμπεριλαμβανομένης και της κοπής και του κλαδέματος σπαρτών και δέντρων που εμποδίζουν την ορατότητα και την κυκλοφορία, άρση καταπτώσεων, κατασκευή επιχώσεων κτλ.

Τεχνικές εργασίες περιορισμένης εκτάσεως σε θέσεις βλαβών.

Εργασίες οδοστρωσίας με τοπικές εξυγιάνσεις οδοστρωμάτων.

Ασφαλτικές εργασίες για: αποκατάσταση του φθαρμένου ασφαλτοτάπητα με απόξεση ασφαλτοοδοστρώματος, ασφαλτικές ισοπεδωτικές στρώσεις σταθερού και μεταβλητού πάχους, ασφαλτικές στρώσεις κυκλοφορίας.

Εργασίες σήμανσης - ασφάλειας για την αντικατάσταση φθαρμένων στηθαίων, την τοποθέτηση νέων, την αντικατάσταση κατεστραμμένων στηθαίων γεφυρών, την τοποθέτηση πληροφοριακών και ρυθμιστικών πινακίδων οδικής σήμανσης, τη διαγράμμιση του οδοστρώματος.

Οι θέσεις που χρήζουν επεμβάσεων συντήρησης και αποκατάστασης έχουν καταγραφεί σε δεκατέσσερα τμήματα του επαρχιακού οδικού άξονα και των συνδετήριων οδών, τα οποία είναι:

  • από Αγ. Ιωάννη προς Διασταύρωση Σκουροχωρίου.
  • από Διασταύρωση Σκουροχωρίου επί της Ε.Ο. Αγ. Ιωάννη-Λαστέικα έως εντός του οικισμού Σκουροχωρίου.
  • από Ε.Ο. Πύργου – Κατακόλου προς Σκουροχώρι μέχρι την Εκκλησία Σκουροχωρίου.
  • από Ε.Ο. Πύργου – Κατακόλου (θέση «Συκιά») προς Αγ. Ανδρέα.
  • Οδικός άξονας (τμήμα Επαρχιακής Οδού Κατακόλου- Σκουροχωρίου-…. Καρδαμά- Αμαλιάδα) Κορακοχωρίου- Σκουροχωρίου.
  • Οδικός άξονας Λεβεντοχωρίου προς διασταύρωση με οδό Σκουροχωρίου- Σκαφιδιάς.
  • Οδικός άξονας Λεβεντοχωρίου - Σκαφιδιάς.
  • Οδικός άξονας Σκουροχωρίου- Σκαφιδιάς.
  • Οδικός άξονας Σκουροχωρίου- Μυρτιάς (Τμήμα Επαρχιακής Οδού Κατακόλου- Σκουροχωρίου-Καρδαμά- Αμαλιάδα).
  • Οδικός άξονας από διασταύρωση Σκουροχωρίου- Σκαφιδιάς μέχρι Καλακέικα.
  • Οδικός άξονας Καλακείκα (σιδηροδρομικές γραμμές) έως διασταύρωση με Επαρχιακή Οδό Κατακόλου- Σκουροχωρίου - Καρδαμά- Αμαλιάδα (εντός οικισμού Μυρτιάς).
  • Οδικός άξονας Μυρτιά – Δουνέικα (τμήμα της Επαρχιακής Οδού Κατακόλου- Σκουροχωρίου- Καρδαμά- Αμαλιάδα).
  • Οδικός άξονας Δουνέικα- Λατίφη (τμήμα της Επαρχιακής Οδού Κατακόλου- Σκουροχωρίου-Καρδαμά- Αμαλιάδα).
  • Οδικός άξονας Λατίφη- Καρδαμάς- Αμαλιάδα (τμήμα της Επαρχιακής Οδού Κατακόλου- Σκουροχωρίου-Καρδαμά- Αμαλιάδα).

Με βάση τα τεύχη δημοπράτησης ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής οικονομικών προσφορών είναι η 4η Απριλίου 2019 ημέρα Πέμπτη, ενώ η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 11 Απριλίου 2019.



Περιφερεια Δυτικής Ελλάδας">
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video