ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δυο νεαροί λήστεψαν ηλικιωμένη και ξάφρισαν γυναίκα οδηγό

Συνελήφθησαν οι δύο δράστες - Όλα τα κλοπιμαία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στις δυο γυναίκες Μέσα σε λίγα λεπτά διέπραξαν μια κλοπή και μια ληστεία σε βάρος ανυποψίαστων γυναικών στην Πάτρα, δυο Έλληνες ηλικίας 27 και 21 χρόνων οι οποίοι εντοπίστηκαν χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Άμεσης Δράσης, συνελήφθησαν και ανακρίνονται και για άλλες παρανομίες.
Οι δράστες έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών λίγα λεπτά μετά τη στιγμή που επιτέθηκαν σε μια 68χρονη Ελληνίδα ενώ περπατούσε, την χτύπησαν και άρπαξαν την τσάντα της, που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, την αστυνομική της ταυτότητα και άλλα προσωπικά έγγραφα. Σε κοντινή απόσταση από τον τόπο της ληστείας, εγκλωβίστηκαν από το πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης και προσήχθησαν στην Ασφάλεια. Κατά την διάρκεια της προανάκρισης αποκαλύφθηκε ότι, λίγη ώρα πριν από τη ληστεία, είχαν πλησιάσει αθέατοι το αυτοκίνητο μιας γυναίκας που είχε σταματήσει σε ερυθρό σηματοδότη, είχαν ανοίξει την πόρτα και είχαν αρπάξει το κινητό της. Όλα τα κλοπιμαία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στις δυο γυναίκες, ενώ ο 27χρονος και ο 21χρονος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που τους άσκησε δίωξη για ληστεία και κλοπή.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video