ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα για το θάνατο του εκδότη Γιώργου Αλεξόπουλου

Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα για το θάνατο του εκδότη Γιώργου Αλεξόπουλου

Με αφορμή το θάνατο του εκδότη της εφημερίδας «Αλλαγή» Γιώργου Αλεξόπουλου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η απώλεια του Γιώργου Αλεξόπουλου μάς κάνει όλους φτωχότερους.

Άνθρωπος με βαθιά δημοκρατική συνείδηση, αμετακίνητος αγωνιστής της προόδου, υπερασπιστής των κοινωνικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων, δημοσιογράφος με στιβαρή πένα, εκδότης ιδεολόγος, με ανήσυχο πνεύμα και ανυποχώρητη πίστη σε αξίες και αρχές, ο Γιώργος Αλεξόπουλος, μέσα απ’ τις σελίδες της εφημερίδας «Αλλαγή», εξέφρασε επί δεκαετίες τις αγωνίες και τους προβληματισμούς της τοπικής κοινωνίας, πάντα με γνώμονα το λαϊκό συμφέρον και την προάσπιση του δικαίου και της δημοκρατίας.

Μέσα απ’ τη μαχητική αρθρογραφία του, απ’ την αδέσμευτη και ανεξάρτητη φωνή του, απ’ τις καίριες τοποθετήσεις και τη θαρραλέα στάση του, δίδαξε ήθος, συνέπεια και δημοκρατική συμπεριφορά. Γαλουχώντας παράλληλα, μια ολόκληρη γενιά δημοσιογράφων που είχε την τύχη να συνεργαστεί μαζί του και να ενστερνιστεί τις ιδέες του.

Ο Γιώργος Αλεξόπουλος, γενναίος έως το τέλος, θα λείψει απ’ όλους μας.

Στους οικείους του και στους συνεργάτες του στην εφημερίδα «Αλλαγή», εκφράζω τα πιο βαθιά μου συλλυπητήρια».



Περιφερεια Δυτικής Ελλάδας">
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video