ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο 1ο Τουριστικό Workshop “Greek Alternative Tourism 2019” στη Χάγη της Ολλανδίας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο 1ο Τουριστικό Workshop “Greek Alternative Tourism 2019” στη Χάγη της Ολλανδίας

Συνεχίζοντας τις καινοτόμες δράσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα συμμετάσχει στο 1ο Τουριστικό Workshop “Greek Alternative Tourism 2019” που θα πραγματοποιηθεί στη Χάγη της Ολλανδίας στις 16 Απριλίου 2019.

Πρόκειται για την πρώτη ουσιαστικά οργανωμένη εκδήλωση που διενεργεί η Ελλάδα στο εξωτερικό, η οποία έχει ως στόχο την προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού σε αγορές του εξωτερικού που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το εμπλουτισμένο τουριστικό προϊόν της χώρας και είναι ώριμες να το προωθήσουν στο κοινό τους που επιθυμεί να ταξιδεύει όλο το χρόνο.

Στην εκδήλωση αναμένεται να παρευρεθεί υψηλός αριθμός Ολλανδών Τουριστικών Πρακτόρων και Tour Operators, καθώς και Ολλανδών Επιχειρηματιών οι οποίοι επιθυμούν να ενημερωθούν για τα εναλλακτικά τουριστικά προϊόντα της χώρας μας.

Κατά τη διάρκεια του Workshop οι εκπρόσωποι της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τον προορισμό μας σε εκπροσώπους Tour Operators αλλά και σε Ολλανδικά ΜΜΕ.

Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, Κωνσταντίνος Καρπέτας, «οι στοχευμένες δράσεις αυτού του είδους μας επιτρέπουν να παρουσιάσουμε αναλυτικά το τουριστικό μας προϊόν και να εδραιωθούν επαφές με σημαντικές επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου χωρών του εξωτερικού, στη συγκεκριμένη περίπτωση της Ολλανδίας».

Οι επιχειρήσεις εναλλακτικού τουρισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν πιο αναλυτικά για τη συγκεκριμένη δράση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Προϊστάμενο του Τμήματος Σχεδιασμού Τουριστικής Στρατηγικής, Δρ. Λαυρέντιο Βασιλειάδη (τηλ. 2613 613 108, e-mail: l.vasileiadis@pde.gov.gr).



Περιφερεια Δυτικής Ελλάδας">
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video