ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ακόμα "κουνιέται" η Ζάκυνθος - Πάνω από 3.000 μετασεισμοί μετά τα 6,8 ρίχτερ του Οκτωβρίου - Και σήμερα τους ξύπνησε ο εγκέλαδος



Πηγή..http://tempo24.news/

Ακόμα "κουνιέται" η Ζάκυνθος - Πάνω από 3.000 μετασεισμοί μετά τα 6,8 ρίχτερ του Οκτωβρίου - Και σήμερα τους ξύπνησε ο εγκέλαδος

Σεισμός στην Ζάκυνθο ξύπνησε «απότομα» τους κατοίκους του νησιού, το πρωί του Σαββάτου.
Η δόνηση καταγράφηκε στις 07:47 το πρωί και σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Πανεπιστημίου Αθηνών είχε μέγεθος 3,6 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ.
Πάνω από 3.000 μετασεισμοί έχουν εκδηλωθεί τους τελευταίους μήνες στο Ιόνιο και στην ευρύτερη περιοχή της Ζακύνθου μετά τον σφοδρό σεισμό μεγέθους 6,8 ρίχτερ που σημειώθηκε τον περασμένο Οκτώβρη, προκαλώντας πανικό και αναστάτωση στους κατοίκους των νησιών του Ιονίου και της Δυτικής Ελλάδας.
Όπως δήλωσε ο σεισμολόγος Μάκης Χουλιάρας , οι σεισμογράφοι καταγράφουν σχεδόν καθημερινά 30-40 σεισμικές δονήσεις στην συγκεκριμένη περιοχή που έχουν όμως φθίνουσα εικόνα ως προς το μέγεθος και αυτό δείχνει ότι η σεισμική ενέργεια εκτονώνεται φυσιολογικά.
Όπως ανέφερε από το 2014 η περιοχή του Ιονίου βρίσκεται σε σεισμική διέγερση με την εκδήλωση ισχυρών σεισμών αλλά – όπως είπε – αυτό δεν πρέπει να προκαλεί ανησυχία καθώς όλα τα σπίτια της περιοχής είναι κατασκευασμένα με τον νέο αντισεισμικό κανονισμό και έχουν θωρακιστεί όπως προβλέπεται.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video