ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κουρουμπλής – Παπαδημούλης από Αγρίνιο: «Σημαντικές για την Ευρώπη αλλά και την Ελλάδα οι Ευρωεκλογές»

Στο Αγρίνιο βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα δύο γνωστά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και μίλησαν σε εκδήλωση που διοργανώνει η νομαρχιακή του κόμματος για τις ευρωεκλογές του Μαΐου. Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές... Παναγιώτης Κουρουμπλής (πρώην υπουργός και νυν Βουλευτής) όπως και ο Δημήτρης Παπαδημούλης (Ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου) αναφέρθηκαν κυρίως στη σημασία των εκλογών του Μαΐου και τόνισαν ότι όλοι πρέπει να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία για να αλλάξει η Ευρώπη προς το καλύτερο.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησαν σειρά συναντήσεων στη Ναύπακτο ενώ αύριο, Σάββατο 23 Μαρτίου, θα επισκεφθούν την Αμφιλοχία και το Μεσολόγγι.
Αρχικά στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό η Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Τριανταφύλλου, ενώ γραπτώς απέστειλε το χαιρετισμό του ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, ο οποίος δεν παρέστη στην ομιλία καθώς βρίσκεται στην Αυστραλία εκπροσωπώντας την Ελληνική Βουλή.
Έπειτα το λόγο πήρε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου με την παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία», Σταύρος Καμμένος. Μεταξύ άλλων ανέφερε, «Ευχαριστώ όλους όσους με επέλεξαν να είμαι ο πρώτος ανάμεσα σε ίσους για την κατάκτηση και την ανατροπή στον Δήμο Αγρινίου. Πιστεύω ότι έχουμε τα στελέχη και μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ακολούθησαν οι ομιλίες των Υποψηφίων Ευρωβουλευτών.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video