ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επιστημονική ημερίδα για τον Αυτισμό - Σύγχρονες απόψεις στη Διάγνωση, την Εκπαίδευση και τη Ζωή μετά το σχολείο

Επιστημονική ημερίδα για τον Αυτισμό - Σύγχρονες απόψεις στη Διάγνωση, την Εκπαίδευση και τη Ζωή μετά το σχολείο

Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «Διαταραχή του Αυτιστικού Φάσματος (Δ.Α.Φ.) Σύγχρονες απόψεις στη Διάγνωση, την Εκπαίδευση, τη θεραπευτική παρέμβαση και τη ζωή μετά το σχολείο», διοργανώνεται το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 στις 10.30 το πρωί, από το Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Αχαΐας (Ε.Ψ.Υ.Ε.Π.Ε.Α.) στην αίθουσα του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, Τριών Ναυάρχων 40, στην Πάτρα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, την Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων, την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας.

Η εκδήλωση χωρίζεται σε τρεις ενότητες στις οποίες εξειδικευμένοι ομιλητές θα αναπτύξουν τα παρακάτω θέματα:

  • Διαταραχές του φάσματος του Αυτισμού (Δ.Α.Φ): Χαρακτηριστικά, Αιτιολογία, Επιδημιολογία, νεότερα Ερευνητικά δεδομένα στη διάγνωση και θεραπευτική παρέμβαση.
  • Η εκπαίδευση των παιδιών με Αυτισμό στα σχολεία της Δυτικής Ελλάδας: Από το παρόν στο μέλλον.
  • Η ζωή μετά το σχολείο: Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ), Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ), Δημιουργία Συστήματος Εργασίας.

Η επιστημονική εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού και στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

Επισυνάπτεται αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας.



Περιφερεια Δυτικής Ελλάδας">
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video