ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στο Εργοστάσιο του ΚΟΡΠΗ στη Βόνιτσα ο Περιφερειάρχης – «Προστατεύουμε το νερό με έργα και μέτρα σ’ όλη τη Δυτική Ελλάδα»

Στο Εργοστάσιο του ΚΟΡΠΗ στη Βόνιτσα ο Περιφερειάρχης – «Προστατεύουμε το νερό με έργα και μέτρα σ’ όλη τη Δυτική Ελλάδα»

«Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος η προστασία του υδάτινων πόρων αποτελεί κομβικό σημείο της πολιτικής που ακολουθούμε στον τομέα του περιβάλλοντος. Η διασφάλιση της ποιότητας και της ποσότητας του νερού είναι βασική προτεραιότητα μας ώστε καμία περιοχή στην Δυτική Ελλάδα να μην έρθει αντιμέτωπη με προβλήματα στην επάρκεια νερού για κάθε χρήση».

Με αυτά τα λόγια ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας χαιρέτησε την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019, στο εργοστάσιο ΚΟΡΠΗ (Nestle) στο Μοναστηράκι Βόνιτσας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού.

Συνεχίζοντας ο κ. Κατσιφάρας αναφέρθηκε σε έργα υποδομής που υλοποιεί ή χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, τα οποία αποβλέπουν και στην προστασία του υδροφόρου ορίζοντα. Μίλησε για την κατασκευή σύγχρονων αποχετευτικών δικτύων και βιολογικών καθαρισμών - όπως πρόσφατα στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας - ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα ζωής των πολιτών, να προστατεύεται το περιβάλλον και ο υδροφόρος ορίζοντας.

Όπως σημείωσε, η Περιφέρεια και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητας παρακολουθεί διαρκώς τα ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά των υδατικών συστημάτων, ευθυγραμμιζόμενη τόσο με τις κοινοτικές οδηγίες όσο και με την εθνική νομοθεσία για τα αναγκαία διαχειριστικά μέτρα.

«Αναλαμβάνουμε, λοιπόν, πρωτοβουλίες αναγνωρίζοντας το ζωτικό χαρακτήρα του νερού και κυρίως την ανάγκη σήμερα να έχουμε την πρόνοια και την πρόβλεψη ώστε να μη διψάσουμε αύριο. Άλλωστε, στο σύνολο τους οι εκθέσεις διεθνών οργανισμών αναφέρουν ότι τις επόμενες δεκαετίες, σε παγκόσμια κλίμακα, οι ανάγκες σε νερό θ’ αυξηθούν ακόμα και σε ποσοστό της τάξης του 30%, όπως αναφέρουν ο ΟΗΕ και η ΟΥΝΕΣΚΟ» τόνισε ο κ. Κατσιφάρας και κατέληξε στο χαιρετισμό του:

«Άρα, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Μόνος δρόμος είναι σήμερα να φροντίσουμε ώστε αυτός ο υπερπολύτιμος φυσικός πόρος να παραμείνει σε επάρκεια και αύριο».

Στην συνέχεια, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας ξεναγήθηκε στους χώρους του εργοστασίου από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας Νίκο Εμμανουηλίδη και τον Διευθυντή του Εργοστασίου Σοφοκλή Αρβανιτίδη.



Περιφερεια Δυτικής Ελλάδας">
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video