ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σε προεκλογική τροχιά και το «Ανυπότακτο Αγρίνιο» (φωτο)

Το Ανυπότακτο Αγρίνιο ξεκίνησε την προεκλογική περίοδο της συμμετοχής του στις δημοτικές εκλογές με μια συζήτηση-παρουσίαση για το παρελθόν και το μέλλον της... τοπικής αυτοδιοίκησης.
Η συζήτηση ξεκίνησε λίγο μετά τις 11, στη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, με θέμα «Για μια ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ αυτοδιοίκηση | Από τον «Ποσειδώνα» στον «Κλεισθένη».
Τη συζήτηση «άνοιξε» ο επικεφαλής της παράταξης «Ανυπότακτο Αγρίνιο», Στέλιος Μερμίγκης, ενώ μίλησαν ο συγγραφέας Γιώργος Λιερός και ο ιστορικός του Πανεπιστημίου Κρήτης, Γιάννης Σκαλιδάκης.
Η σχετική πρόσκληση ανέφερε:
Στοχεύουμε και υπερασπιζόμαστε μια ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ και ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ αυτοδιοίκηση, στην οποία οι ανάγκες των δημοτών θα καθορίζουν τις πολιτικές επιλογές της Δημοτικής αρχής και όχι οι πολιτικές επιλογές της τοπικής διοίκησης τις ανάγκες της κοινωνίας.
Ταυτόχρονα στην εκδήλωση παρουσιάζεται και το ημερολόγιο που εξέδωσε η παράταξη για το 2019 και αφορά «στην ιστορική αυτοδιοικητική πραγματικότητα που έζησε η πόλη και οι δημότες της αμέσως μετά την απελευθέρωσή της από τον ΕΛΑΣ το 1944», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η σχετική πρόσκληση. Η συζήτηση είναι αυτή την ώρα σε εξέλιξη.









Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video