ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στα Κρέστενα ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας για το 14ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας και Έκφρασης

Στα Κρέστενα ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας για το 14ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας και Έκφρασης

Στο 14ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας και Έκφρασης, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο της «Γιορτής της Σταφίδας» του Συλλόγου Φιλοπροόδων Κρεστένων στην Ηλεία, παρευρέθηκε σήμερα Παρασκευή 12 Απριλίου 2019, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και δήλωσε ενθουσιασμένος από τη δημιουργικότητα των παιδιών.

Περισσότεροι από 2.000 μαθητές συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν τις παρουσιάσεις των συμμαθητών τους από 47 Γυμνάσια και Λύκεια, στη μεγαλύτερη εκπαιδευτική συνάντηση πολιτισμού των σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας. Όλοι μαζί έδωσαν το «παρών» συμμετέχοντας στον ξεχωριστό θεσμό, τον οποίο συνδιοργανώνουν Δήμος Ανδρίτσαινας - Κρεστένων και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας.

«Για μια ακόμη χρονιά είχα την χαρά να βρεθώ κοντά στη δημιουργικότητα, στην αστείρευτη ενέργεια και στον αυθορμητισμό των νέων μας. Ο δικός τους ενθουσιασμός, η χαρά και η αγάπη τους για τις τέχνες και τον πολιτισμό είναι η δύναμη και η αξία της κοινωνίας μας. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει με κάθε τρόπο συλλογικές προσπάθειες που αποτελούν τον κρίκο εκείνο που μας δένει γερά με τις ρίζες και την παράδοση της πατρίδας μας» επισήμανε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας και απένειμε τα εύσημα στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς τους για την προσπάθεια που κατέβαλαν.



Περιφερεια Δυτικής Ελλάδας">
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video