ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Προληπτικά έργα αντιπλημμυρικής προστασίας σε πλήρη εξέλιξη – Προτεραιότητα στον ποταμό Βέργα για την αποτροπή πλημμυρικών φαινομένων

Προληπτικά έργα αντιπλημμυρικής προστασίας σε πλήρη εξέλιξη – Προτεραιότητα στον ποταμό Βέργα για την αποτροπή πλημμυρικών φαινομένων

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για τον καθαρισμό του Ποταμού Βέργα, στο πλαίσιο της εργολαβίας «Καθαρισμός - Συντήρηση και Αποκατάσταση Υφιστάμενων Αντιπλημμυρικών Έργων σε ποταμούς και χείμαρρους της Ηλείας».Πρόκειται για έργο συνολικού προϋπολογισμού 1 εκατομμυρίου ευρώ,που αφορά στον καθαρισμό και συντήρηση των υφιστάμενων αντιπλημμυρικών έργων σε ποταμούς και χείμαρρους στην Ηλεία.

Προτεραιότητα δόθηκε στον καθαρισμό του Ποταμού Βέργα στα σημεία που διαχρονικά έχουν διαπιστωθεί ως κρίσιμα, δεδομένου ότι χαρακτηρίζεται για την έντονη χειμαρρική του δράση προκαλώντας συχνά πλημμύρες στην ευρύτερη περιοχή της Μανωλάδας.

Λειτουργώντας προληπτικά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας βρίσκεται σε στενή συνεργασία με όλους τους φορείς και υπηρεσίες που εμπλέκονται με δράσεις πολιτικής προστασίας, ώστε να λαμβάνονται τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης και ετοιμότητας.

Προηγήθηκε ένας ολοκληρωμένος σχεδιασμός, διασφαλίστηκαν οι πόροι και σήμερα υλοποιούνται έγκαιρα αντιπλημμυρικά έργα ώστε να περιοριστούν οι κίνδυνοι εκδήλωσης πλημμυρικών φαινομένων.

Ο προϋπολογισμός των έργων αντιπλημμυρικής προστασίας στις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας ξεπερνά τα 42 εκατομμύρια ευρώ. Η διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας εκτελεί έργα ύψους 9,7 εκατομμυρίων ευρώ, με αντίστοιχες ενεργές εργολαβίες που περιλαμβάνουν εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης αντιπλημμυρικών έργων σε ποταμούς και των τριών περιφερειακών ενοτήτων.



Περιφερεια Δυτικής Ελλάδας">
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video