ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δημήτρης Δριβίλας: Σειρά συναντήσεων με διοικητικά στελέχη της Περιφέρειας

Δημήτρης Δριβίλας: Σειρά συναντήσεων με διοικητικά στελέχη της Περιφέρειας

Σειρά επισκέψεων σε Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έχει ξεκινήσει ο Αντιπεριφερειάρχης Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτρης Δριβίλας και στο πλαίσιο των καθηκόντων του έχει επαφές με διοικητικά στελέχη και υπαλλήλους.

Τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2019, ο κ. Δριβίλας επισκέφτηκε τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας που στεγάζονται στο κτίριο της Ακτής Δυμαίων στην Πάτρα και μεταξύ άλλων είχε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων Γιάννη Λύτρα καθώς και με τον Προϊστάμενο Τεχνικών Έργων Βασίλη Λοτσάρη.

Στη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Δριβίλας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για έργα που αυτή την περίοδο βρίσκονται σ’ εξέλιξη σ’ όλη την Περιφέρεια αλλά και για έργα που βρίσκονται στη φάση του προγραμματισμού, με διασφαλισμένους πόρους και ορατό ορίζοντα έναρξης της κατασκευής τους.

«Οι επαφές μας με τους υπαλλήλους και τα διοικητικά στελέχη ήταν και παραμένουν συνεχείς. Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είμαστε περήφανοι για την ικανότητα των συνεργατών μας και για την καθημερινή προσφορά τους. Δική μας ευθύνη είναι να βελτιώνουμε τις συνθήκες υπό τις οποίες επιτελούν το έργο τους», ανέφερε σε δήλωση του ο κ. Δριβίλας.



Περιφερεια Δυτικής Ελλάδας">
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video